Bővül a Pukkelpop 2023-as line-upja

A névbejelentések mindig pozitív érzelmeket váltanak ki, főleg, ha Billie Eilish-ről, Angèle-ről, Anne-Marie-ról, a Florence + The Machine-ről és a The Killers-ről van szó. A Pukkelpop már így is impozáns listájához most 11 újabb név csatlakozott.

Pukkelpop
kép: Pukkelpop

YUNGBLUD augusztus 18-án, pénteken rengeti meg a Nagyszínpadot. Szeretik őt a Z generáció alt-hősének nevezni, de ugyanúgy felkarolja a millenniumi – és még régebbi – zenerajongókat is.

A pénteki nap a Years & Years látványos poszt-diszkópopja, azaz Olly Alexander énekes, színész, divatikon projektje mozgatja meg a fesztivált. Három album és olyan ismert slágerek fűződnek a nevéhez, mint a ‘King‘, a ‘Desire’ és a Pet Shop Boys feldolgozása, az ‘It’s a Sin‘.

Bicep elektronikus élő eufóriája is megtalálható a vévsorban, akárcsak Dropkick Murphys kelta punk rockja, a Foals indie rockja és a King Gizzard & The Lizard Wizard neopszichedeliája. A plakáton szerepel még a berlini trió, a Moderat, Reinier Zonneveld briliáns acid technója (élőben) és Turnstile is, napjaink egyik legmenőbb hardcore csapata.

Pár éve mi is megjártuk a fesztivált, az erről készült beszámolónkat itt olvashatjátok: https://www.fesztblog.hu/2019/09/14/kepgalerias-beszamolonk-az-idei-pukkelpop-fesztivalrol/

A Pukkelpop 2023 jegyek árusítása február 15-én, szerdán 13 órakor kezdődik.

A napijegyek 119 euró, a kombinált jegyek 265 eurót kóstálnak.
Ahogy eddig, úgy idén is hatalmas előny, hogy a fesztiváljegyek tartalmazzák a tömegközlekedést vonattal (SNCB) és busszal (De Lijn).