Írnál egy fesztiválról/koncertről? Nosza!

Olthatatlan vágyat érzel, hogy elmondd mindenkinek, mennyire jó fesztiválon voltál nemrég? Vagy épp ellenkezőleg, olyan borzasztó koncertélményben volt részed, mint még soha? Nosza, írd meg nekünk! Itt a fesztblognál szívesen fogadunk minden alkalmi és állandó írást – akár külföldről is – lehet az fesztivál, koncert, buli, gyakorlatilag bármi, ami köthető a zenéhez. Nem rejtjük véka alá: távlati célunk, hogy az ország (sőt, Európa, a világ és az univerzum) összes fesztiváljáról legyen nálunk írás, hiszen mi vagyunk az ország legnépszerűbb fesztiválblogja, ezt pedig így illik! Jelen leírásunkkal egy kis segítséget szeretnénk adni a mindenkori fesztivállátogatónak, hogy könnyebben oszthassa meg véleményét a legnagyobb hazai fesztiválblogon keresztül a nagyérdeművel.

Ha már előre tudod, hogy írni szeretnél valamiről, dobj nekünk Facebookon üzenetet vagy egy mailt a terveidről: melyik fesztiválra/koncertre/buliba mennél, pontosan milyen cikkre gondoltál, van-e szükséged valamilyen segítségre részünkről.

Ezután persze menj el a fesztiválra és a legfontosabb: érezd jól magad! A fesztblogon nem a száraz tényekre kiváncsiak az olvasók, hanem a te véleményedre az adott rendezvényről, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy próbáld jól érezni magad. Emellett persze ha valami nem volt jó, azt mondd ki:

Meleg volt a sör? Írd meg! 

Drága volt a zsíroskenyér? A cikkben a helye!

A zenekar levonult a színpadról buli közben? Írj róla!

Az sem baj, ha nem vagy tapasztalt zenei kritikus: fogd meg a fesztivál emberi oldalát, írj egy személyes beszámolót arról, hogy ittatok meg 10 sört a haverokkal és közben mit csináltatok a Szigeten! Ha sikerül humorosan, mások számára is szórakoztatóan megfogalmazni, szuper!

Természetesen amennyiben a fellépőkben sikerül jobban elmélyedned, annak is örülünk, mint látod, a fesztblogra is többféle ember többféle szempontrendszer alapján ír cikkeket. Van egy jó lemez, amiről írnál? Király, mindenképp küldd el nekünk!

A lényeg, hogy bármiről is írj, az őszinte véleményedre vagyunk kiváncsiak, ami alapján ajánlanád te is a rendezvényt/koncertet másoknak vagy épp örökre betiltanád az egész rendezvényt. Csak őszintén!

Ha esetleg csak az esemény után jut eszedbe, hogy írnál: semmi gond, ekkor is szólj nekünk vagy akár már küldheted a kész cikket is a fent említett fórumokra. Ha esetleg egy-két képet csatolsz a cikk mellé, annak kifejezetten örülünk!

Ha elküldted a cikket, akkor már nincs más dolgod, mint figyelni a fesztblogot, hogy mikor jelenik meg az írásod. Illetve még egy dolog, de ez már opcionális: legközelebb is írni nekünk, ha fesztiválra mész, hátha összefuthatunk egy sörre:) vagy hamarosan rendszeres szerzőink között üdvözölhetünk!

Előre is nagyon köszönjük!
a fesztblog csapata