A hétvégén újra itt a Waldorfeszt!

A Waldorfeszt 2010-ben indult iskolai projektként, mára pedig az ország egyik legrégebbi még mindig életben lévő 1000 fős kisfesztiválja, ahol a fesztiválozók a fellépőkkel, önkéntesekkel és a szervezőkkel együtt, családias hangulatban hozzák létre a varázslatos légkört az erdő ölelésében, ahol a szabadság a hívószó. 

Öt színpadon szól a zene három napon keresztül olyan fellépőkkel, mint Szabó Balázs Bandája, Kollár-Klemencz Kamarazenekar, Platon Karataev, Besh o Drom, Vágtázó Halottkémek, Duckshell, Óperentzia, The Acoustic Manual Techno Party, Kale Lulugyi, Korai Electric, és még rengeteg más izgalmas zenekar színesíti a zenei felhozatalt. 

A Manyi Kulturális Műhely saját udvarral készül, hogy a Börzsönyben is átélhessék a fesztiválozók a hamisítatlan Manyi hangulatot olyan programok kíséretében, mint pl. a szabad jam, amire minden nap sor kerül, és ha mindeközben megéhezne  a fesztiválozó, akkor biztosan talál valami laktatót a Nyamiban, a Manyi saját food truckjában. 

A koncertek mellett rengeteg más érdekes programmal készülünk: lesz színház, kézműves foglalkozások (pl. nemezelés, agyagozás, batikolás, fafaragás) workshopok (pl. bothmer-gimnasztika, doromb készítés és oktatás), kerekasztal beszélgetések és előadások, civil szervezetek, gyereksarok gyerekeknek és szülőknek. 

Mindez egy csodálatos közösségben, egy csodálatos helyszínen, Törökmezőn. 

Gyertek el, és töltsünk 3 csodálatos nappalt és éjjelt együtt a tizenegyedik Waldorfeszten!

Dunakanyariaknak kedvezményes belépő! Zebegényi, nagymarosi, kismarosi, verőcei, szokolyai, kóspallagi, márianosztrai és szobi lakosoknak 50% kedvezményt biztosítunk a helyszíni napijegyből, amit idén már online is meg tudtok venni. 

Waldorfeszt 2024, Június 27-30.
Törökmező
Jegyek, bérletek: www.waldorfeszt.hu/jegyek Részletes programok és minden fontos tudnivaló: www.waldorfeszt.hu