Fesztiválok augusztus végére – hol zárjuk a nyarat?

Gyakran hivatkozunk júliusra úgy, mint fesztivál főszezon, pedig fesztiválok augusztusban is vannak szép számmal – főleg a hónap második felében! Szeretnél a Sziget után még egyet bulizni a nyáron? Esetleg még egy utolsó nyaralással is fűszereznéd az élményeket? 

kép: zuerich.com

Zürich Openair @Svájc, Zürich 🇨🇭

Svájc egyik legjelentősebb zenei eseménye idén ünnepli 10-ik születésnapját, melynek apropóján elég pofás fellépősort sikerült összehozni. Az idei Szigetet megjárt headlinereken kívül (Artic Monkeys, Kings of Leon, Bastille, Lewis Capaldi, Anne-Marie) elég csak azokra a fellépőkre gondolni, akiket nehéz elcsípni ezidőtájt, így az alt-J, a Two Door Cinema Club, Boris Brejcha vagy James Blake, nem is beszélve a sok más zenei műfaj képviselőire. Így ha lemaradtál a Szigetről és szeretnél más műfjokból is meríteni, irány a ZOA! További motiválóerőként pedig gyönyörű helyek, illetve a közvetlen vasút vagy repülőút is segít. További infókért és a teljes lineupért olvassátok el korábbi cikkünket!

Weboldal
Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

FM4 Frequency @Sankt Pölten, Ausztria 🇦🇹 

Az FM4 Frequency, nyugati szomszédunk egyik fontos fesztiválja is begyújtja a rakétákat augusztus végén. Bár a lineup mellőzi a nagy nemzetközi acteket, itt is találni neveket, akiket nem mostanában láthatunk a közelben, így a Glass Animals (, akik pl. a Zürich Openair-en is fellépnek), a Cypress Hill, Ghostemane vagy a Noisia. A fesztivál amúgy különösen erős drum and bass szinten, szóval, akiket a törtütemek vonzanak, érdemes számításba venni a fesztet. Jegyek már csak a Ticketswapon találhatók.

Weboldal
Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

SZIN @Szeged

A hazai nyárzárásért Szeged felelős már évek óta. Ez a titulus pedig különösen az utóbbi években vált igazzá, amióta már egyre több nemzetközi névvel találkozhatunk a fellépők közt. Idén Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, a Tom Grennan és Alle Farben nevei ékesítik a zenei kínálatot.

Weboldal
Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

Uprising Festival @Pozsony, Szlovákia 🇸🇰

„A raszta szív örökké dobog”-mondja a Ladánybene 27. Erre pedig északi szomszédunk reggae és bass fesztiválja az egyik legjobb példa. Mindezt olyan zenészek közreműködésével teszik, mint a Deliquent Habits, a Dubioza Kollektiv, Roni Size, a Morgan Heritage, a De La Soul vagy épp Dub Fx. A rendkívül kedvező árú fesztivált 14 éves fennállása alatt mi már többször is megjártuk és rendre pozitív élményekkel tértünk haza.

Weboldal
Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

Sonus Festival @Pag, Horvátország 🇭🇷

Nemcsak augusztusra, de úgy az egész nyárra jellemző, hogy a fesztiválozók számára Horvátország a tengerpart és az elektronikus zene szerelmeseinek dukál. Pag szigetére olyan neves dj-k látogtanak el, mint Amelie Lens, Sven Vath, Carl Cox, Monika Kruse, Rodhad, Richie Hawtin, The Martinez Brothers és még sokan mások.

Weboldal
Jegyek
Facebook-esemény