A Pohoda Fesztivál 2023-ban is kivételes programokkal vár!

A Pohoda Fesztivál Szlovákia egyik legjelentősebb és legvonzóbb kulturális eseménye, amely minden évben lenyűgözi a látogatókat. A többnapos fesztivál egyedülálló hangulatával, sokszínű zenei programjaival és változatos művészeti kínálatával emelkedik ki a többi rendezvény közül.

Pohoda Fesztivál

kép: Pohoda Festival

A Pohoda Fesztivál a zene szerelmeseinek igazi paradicsoma, hiszen több mint 150 hazai és nemzetközi előadó lép fel a különböző színpadokon. A zenei paletta rendkívül változatos, és szinte minden műfajt felölel, beleértve a rockot, popot, elektronikus zenét, indie-t, jazzt és még sok mást. Különleges koncerteket élvezhetsz elismert világsztároktól és felfedezheted az új tehetségeket is, akiket a fesztivál felfedezői hírnevében tartanak.

Ez idén sincs másképp: olyan nevek lépnek fel majd Trencsénebn, mint Jamie XX, Ben Howard, Caroline Polachek, Central Cee, slowthai, Wet Leg, SOFI TUKKER vagy épp Amelie Lens.

Azonban a Pohoda Fesztivál nem csupán zenei élményeket kínál. A helyszín az egyedülálló Trencsén városában található, a Trenčín repülőtéren, amelynek környezete igazán festői. A fesztivál területe rengeteg zöld területtel rendelkezik, ahol pihenhetsz, társaságban beszélgethetsz és kikapcsolódhatsz a barátaiddal vagy új emberekkel ismerkedhetsz meg.

Az eseményt a barátságos és pozitív hangulat jellemzi, ahol mindenki együtt ünnepel és élvezi a kulturális gazdagságot. Az ételek és italok széles választékát kínálják, beleértve a helyi ízeket is, hogy az élmény teljes legyen.

Legutóbb 4 éve mi is meglátogattuk a fesztivált és igencsak pozitív élményekkel gazdagodtunk: https://www.fesztblog.hu/2019/08/05/feherek-kozt-egy-europai-kepgalerias-beszamolo-az-idei-pohodarol/

Ha pedig ennyi nem lenne elég, Budapestről is könynen megközelíthető a város, akár autóval, FlixBus-szal vagy épp vonattal.


Pohoda Fesztivál

Repülőtér, Trencsén, Szlovákia
július 6.-8.
Pohoda fellépők
Pohoda jegyek