Augusztusi programok a fővárosban, avagy 7 ok egy emlékezetes nyárbúcsúztatásra

Lassan vége a nyárnak. A fesztiválok is szépen lassan, de összeszedelőzködnek és idővel a klubok is őszi üzemmódra váltanak. Vagy mégsem? Élvezzük ki a nyár utolsó napsugarait!

kép: PetőfiLIVE

6363 Live Band Speciál @A38

Naplemente, Duna és kellemes zene: kell ennél több? Ha szereted a jazz és a hip-hop fúzióját, akkor csütörtökön a hajón a helyed! Az ország egyik legkiemelkedőbb rappere a zïp formációval kiegészülve ringat mindekit a szavak és beatek tengerébe (ezesetben folyójába). Akik Gege, azaz 6363 beatjeire kiváncsiak, ők sem maradnak szó nélkül, Lusta Geri és más közreműködőkre is lehet számítani a fedélzeten! 

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————

DIIV (US) @Akvárium

Keleti parti hullámok az Akváriumban! A surf-rock egyik legjelesebb képviselője, a DIIV érkezik ugyanis a KisHallba. A zenekar szép lejátszásokkal rendelkezik Spotifyon, így a klasszikusokra biztosan számíthat a hazai publikum. Ugyanúgy, ahogy a nemrég megjelent EP dalai is felcsendülhetnek.

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————

Nemzetközi sztárok a Parkban

Pár hete, egy korábbi ajánlónkban már sorra vettük a Budapest Park nemzetközi előadóit és akad közöttük augusztusi is szép számmal. Az egyik legkiemelkedőbb köztük az amerikai kultzenekar, a Pixies, akik egy izgalmas előzenakarral csapnak a húrok közé augusztus végén. Tash Sultana, ausztrál énekes-dalszerző koncertje is abszolút a kedvencek listájára írandó, csak úgy, ahogy az Infected Mushroom vezette munkaszüneti nap előtti psytrance party is.

——————————————————————————————————————————

Bladerunnaz pres. THE UPBEATS (NZ) @A38

Nyáron gyakorlatilag teljesen elfoglalja a hajót a Bladerunnaz legénysége. A pénteki Friday-bulikon sorra láthatjuk viszont a nemzetközi dj-ket, alkalmanként pedig a nagyobb buliknak is teret adnak. Az ország kedvenc drum and bass csapatának most az egyik hazai közönségkedvencre esett a választása, a The Upbeats látogat augusztus 12-én a hajóra.

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————

A Szabadság Szigete visszatér! @Hajógyári 

Kihagyhatatlan eleme a felsorolásnak: 2 éves kihagyás után ismét itt a Sziget! Az idei headlinerek közt olyan világsztárokat köszönthetünk, mint Dua Lipa, a Kings of Leon, Justin Bieber, a Tame Impala, Calvin Harris vagy épp az Artic Monkeys. Ám a főfellépők mellett is zenei csemegének ígérkezik a 28. Sziget, rengeteg más név közül is választhatunk augusztus 10-től 15-ig.

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————

Slow Village + a Speiz (Live Band Show) @A38

Nem sokkal azután, hogy a Szigeten külön napot kap a Slow Village, Gegéhez hasonlóan ők is jazzes vízekre eveznek. A tetthely itt is a hajó, viszont a Speiz társaságában. Tavaly novemberben álltak először ilyen formában színpadra és az akkori siker nyomán ismét összebútoroznak srácok. A zenei élmény garantált, a visszatérő alkalom már kevésbé, érdemes lesz a fedélzeten tartózkodni!

Jegyek
Facebook-esemény