Fergeteges tavaszi hip-hop bulik Budapesten

Legyen szó underground bulikról, klubkoncertekről vagy nagyszínpados produkciókról, nincs mit szégyelnie a budapesti kulturális életnek. Különösen igaz ez a főszezonra, amikor nem csak világszárok látogatnak el hozzánk, de feltörekvő tehetségek is a különböző zenei stílusok képviseletében. Ajánlónkban a hip-hop különböző területeiről gyüjtöttünk össze tavaszi eseményeket. 

kép: Ambient Light

$uicideboy$ @MVM Dome

Kevesebb, mint egy hét és ismét Budapestre látogat a világ egy legfelkapottabb hip-hop duója, a $uicideboy$. A stílusteremtő formáció 5 év után tér vissza, ezúttal a Grey Day Europe Tour keretein belül olyan nevekkel az est folyamán, mint Germ, Shakewell, Chetta vagy épp Ski Mask the Slump God. A grandiózus eseményt a Live Nation hozza el az MVM Dome falai közé.

📅 március 23. (csütörtök) 18:15

Facebook-esemény
$uicideboy$ jegyek


Lil Tjay @Budapest Aréna

Tengerentúli vizeken maradva és hasonlóan nagy tömeget megmozgatva látogat ismét Lil Tjay Budapestre. 2 évvel ezelőtti teltházas Akvárium-bulija után, immár a Budapest Aréna közönsége előtt léphet fel a fiatal rapper.

https://youtu.be/g-uW3I_AtDE

📅 április 10. (hétfő) 19:00

Facebook-esemény
Lil Tjay jegyek


Pogány Induló @Barba Negra

Ha már aktuális előadók, piros betűs nap lesz április elseje a Barba Negra új, Red Stage-n, ugyanis napjaink egyik legnépszerűbb előadója ad albumbemutató koncertet. Pogány Induló nemcsak generációkat, de stílusokat is összeköt zenéjével, amelyet intelligens szövegekkel és erősen bólogatós alapokkal tesz teljessé.

📅 április 1. (szombat) 19:00

Facebook-esemény
Pogány Induló jegyek


6363 x Lil Frakk @Akvárium

Utóbbiak ugyanúgy elmondhatók Gegéről is, aki az elmúlt 2 évben nemcsak emlékezetes bulikkal, de albumokkal és EP-kel is tett azért, hogy egyre többen beszéljenek róla. Így hát Lil Frakkal országjáró turnéra indultak, melynek megkoronázása és végállomása az Akvárium NagyHalljában lesz.

📅 április 22. (szombat) 20:00

Facebook-esemény
6363 jegyek


Falunap @Akvárium

Budapest egyik kedvenc underground csapatának fesztiválja idén is visszatér! A Slow Village szokássá vált eseménye, a Falunap jövő szombaton kerül megrendezésre olyan vendégek támogatásával, mint Lusta Geri, Efkilenc és a The Patkányz. Ami még biztos, hogy a srácok legújabb EP-jüket is színpadra viszik.

📅 március 25. (szombat) 19:00

Facebook-esemény
Falunap jegyek


Slum Village @A38

Nem, nem történt félreírás. A Slow Village egyik múzsájaként a Slum Village is Pestre jön tavasszal. A sokat látott/tapasztalt formáció olyan legendákkal dolgozott már együtt, mint Kanye West, Q-Tip vagy Busta Rhymes. Jazzes beatek, ’90-es évek detroiti hangulata és ringatózás a Dunán: ezt ígéri április 13-a, ahol a duó előtt bongor fog fellépni. Az old school szerelmeseinek szinte kötelező az ottlét!

📅 április 13. (csütörtök) 20:00

Facebook-esemény
Slum Village jegyek