Ütős nyári szezon a Budapest Parkban: TOP 4+1 koncert

A Budapest Park koncertek a nyári fesztiválok egyfajta alternatívájaként szolgálnak. Neves külföldi fellépők és kedvelt hazai sztárok lépnek fel a nyár és szeptember majdnem minden napján, ez pedig idén hatványozottan igaz. Bár a nyár fele már eltelt, az előttünk álló másfél hónap bőven tartogat még zenei ínyencségeket.

kép: Drive Me Baby

Moderat (DE) / Catnapp (DE)

A Modeselektor és Apparat fúziója nemcsak Európában, de hazánkban is nagy népszerűségnek örvend, így nem is volt kérdés, hogy legújabb albumuk, a MORE D4TA turnéján 6 év után Budapestet is útba ejtik. A berlini produkció zenei világa leginkább a kemény basszusokból és kellemes melódiákból táplálkozik. Ezt az érdekes zenei utazást fogja színesíteni a Catnapp, aki a kapunyitást követően fogja melegíteni a közönséget.

📅 Facebook-esemény
🎟️ Jegyek

——————————————————————————————————————————

Infected Mushroom (US-ILS) / Captain Hook (ILS) / Morten Granau (DK)

A hazai psytrance egyik legmeghatározóbb szervezőcsapata, az Y Productions idén megint egy évvel idősebb lett, ennek apropóján pedig a műfaj egyik nagyágyúját, az Infected Mushroom-ot sikerült elhívni a Parkba. A duóhoz kiegészülve fellép még Captain Hook, Martin Granau és több hazai dj is, így valódi fesztivál vár mindazokra, akik augusztus közepén kilátogatnak a Soroksári útra.

📅 Facebook-esemény
🎟️ Jegyek

——————————————————————————————————————————

Pixies (US) / Klangstof (NL)

Egy igazi korszakalkotó zenekarral zárja nyári szezonját a Park. A Harcosok Klubja betétdalát jegyző Pixies először érkezik Magyarországra és a Where Is My Mind-on kívül friss anyagokkal is készülnek. Az est vendégzenekara a főleg indie-ben utazó, ám az elektronikus jegyeket sem mellőző Klangstof lesz, értük is érdemes lesz kilátogatni!

📅 Facebook-esemény
🎟️ Jegyek

——————————————————————————————————————————

Tash Sultana (AUS) / Josh Cashman (AUS)

A Budapest Park közelgő események listáján az egyik legérdekesebb fellépő az ausztrál énekes-dalszerző, Tash Sultana. Multiinstrumentalistaként koncertjei során egyszemélyes zenekarként lépett színpadra, ám az idei turnén már teljes zenekaros felállással érkeznek többek közt a Budapest Parkba is. Zenei sokszínűsége nemcsak a tudásában, de dalaiban is letükröződik, így az R&B, az indie és a pop szerelmesei is meg fogják találni a számításukat.

📅 Facebook-esemény
🎟️ Jegyek

——————————————————————————————————————————

+1 Krúbi / Dé:Nash (SOLD OUT)

Ha Krúbi és nyár, akkor Budapest Park és telt ház. Ez idén sincs másképp. Az elmúlt 5 év egyik legsikeresebb és legkedveltebb magyar előadója Dé:Nash társaságában ünnepli meg a „Krúbileumot„. Jegyekért a Ticketswapon érdemes keresgélni.

📅 Facebook-esemény
🎟️ Jegyek