Budapest Park koncertek szeptemberben is!

A fesztiválok pihenőre vonultak, a klubélet pedig ismét erőre kap! Átmenetként a Budapest Park koncertek szolgálnak, hiszen idén ősszel sem hagy a Budapest Park program nélkül bennünket. Bőven van miből meríteni!

kép: Budapest Park FB
Csakúgy, mint augusztus, ez a hónap sem szűkölködik a külföldi sztárokban. Közülük is az egyik legkiemelkedőbb az angol rocklegenda, Billy Idol szeptember 25-ei koncertje. A 80-as évek emblematikus zenésze 4 év után tér vissza és nemrégiben jelentkezett új EP-jével is biztosan megörvendezteti a magyar közönséget is.

Ugyancsak visszatérnők számít és úgyszintén a rock műfajában mozog a Three Days Grace. A legnépszerűbb streamingszolgáltatón havi 8 milliós hallgatótáborral büszkélkedő zenekar szeptember utolsó napján látogat el a Soroksári útra.

Könnyedebb dallamokkal kecsegtet a Sofi Tukker első önálló koncertje, amelynek ugyancsak a Park ad otthon szeptember 28-án. A Sophie Hawley-Weld és Tucker Halpern alkotta zenei projekt legfrissebb anyagával, a WET TENNIS névre keresztelt albumával és az olyan kedvencekkel, mint a Purple Hat vagy a Drinkee érkezik hazánkba.

Kétségkívül a tavalyi év egyik legnagyobb felfedezettje Beton.Hofi volt, aki idén Fonogramot nyert, valamint az összes jelentősebb hazai fesztiválon felléphetett. Ezen kívül pedig a héten jelent meg második lemeze PLAYBÁNIA címmel, amelynek egyfajta bemutatója is lesz az 1. Országos Citromail Gang Találkozó, amelyen fellép még 6363, Kapitány Máté, Lil Frakk és a Slow Village. 

Továbbá, ezúttal is helyet kap a hazai zenei élet krémje, így például megveti lábát a Tankcsapda, Horváth Tamás, a Halott Pénz, a Punnany Massiff, a Vad Fruttik és a Necc Party Budapest Park színpadán

————————————————————————————————————————

Jegyek és programok

Beton.Hofi – FB esemény
Sofi Tukker – FB esemény
Billy Idol – FB esemény
Three Days Grace – FB esemény