Zenekarral tér vissza 6363 az Akváriumba

Sokadik megújulásának alkalmából Gege aka 6363 ismét az Akváriumba ad koncertet, de nem is akármilyet! Az új trekkek mellett a a klasszikusokat is hangszereken megszólaltatva hallhatja jövő pénteken, azaz október 6-án a nagyérdemű.

6363 Akvárium koncert

Sokakat ért sokként (beleértve minket is) egy hónapja Gege félreérthető bejegyzése, mellyel valójában egy új korszak kezdetét lengette be. Egy olyanét, ahol a számok helyét átveszi a szöveg, a pultét pedig a hangszerek.

Tavaly többször is hírt adtunk 6363 koncertjeiről, melyek közül az augusztusi zïp-pel közös A38 koncert során ízelítőt kaphattunk az akusztikus Gegéből és ha csak abból az eseményből indulunk ki, erősen ajánlott az akváriumos jelenlét.

Az új korszak eddigi két lenyomata mellé már a szóban forgó koncerten fog érkezni egy újabb darab és egy klip is. És ha ez nem lenne elég, Efkilenc szupportálja bólogatós flow-val és lofi dalamokkal az estét.


6363 – Szöveg X Zene live I support: efkilenc

📅 Időpont: 2023.10.06. 19:30
📍 Helyszín: Akvárium, NagyHall
👥 Fellépők: 6363 (Gege), Klausz Ádám – dob, Gáll Barna – trombita, Imrei Ariel – basszus, Hegyes „nyhill” Dániel – gitár, Efkilenc

Facebook-esemény
Jegyek