Szezonindító júniusi zenés események: Ritmussal a nyárba!

A fesztiválszezon már a spájzban van! Mi pedig igyekszünk a lehető legjobban felkészülni erre, ezért csokorba szedtük a legizgalmasabbnak ígérkező koncerteket, bulikat, mindezt rengeteg zenei stílussal és különleges helyzínekkel színesítve.

kristály színtér esemény
kép: @kattproductions (Instagram)

Co Lee bemutatja: CIRQUE DE MARGARET @Kristály Színtér, Margitsziget

Figyelem, figyelem! Hip-hop minifesztivállal indul a nyár a Margitszigeten! Nem túlzás azt állítani, hogy a hónap és Co Lee egyik, ha nem legfontosabb fellépése lesz június 1-én a Kristály Színtéren. Lesz itt minden, ami szemnek és fülnek kellemes: cirkusztörténeti kiállítás, artista performanszok, klip vetítés és minőségi koncertek. Utóbbi képviseletében többek közt Glsch-t, Ótvar Pestis-t, Moriones-t, 6363-t és a házigazda Co Lee-t élőzenekaros felállásban, míg előbbinél a Magyar Nemzeti Utazó Nagycirkusz-t csodálhatjuk élőben. A nyár első napján tehát a cirkusz és a hip-hop izgalmas és nem mindennapi fúziójának lehetünk szem- és fültanúi.

Facebook-esemény
Jegyek


Historical Tales with Christian Löffler, Parra For Cuva, Thylacine @Oroszlános Udvar, Budai Vár

Ha nyár, akkor Historical Tales! A Deadcode csapata idén nyáron is neves elektronikus zenei előadókkal és kivételes hangulattal tölti meg a Budai Vár Oroszlános Udvarát. Az idei szezon eddig olyan nevekben bővelkedik, mint Ben Böhmer, Hot Since 82, valamint Christian Löffler és Parra For Cuva. Utóbbi két német dj/producer ráadásul egy napon, június 15-én szombaton lépnek pult mögé, akikhez ráadásul még Thylacine is csatlakozik.

Facebook-esemény
Jegyek


Coldplay @Puskás Aréna

A zenekart valószínüleg senkinek sem kell bemutatni, nemhiába adnak idén júniusban háromszor is, teltházközeli koncertet 16 év elteltével. A Coldplay számtalan slágerrel, havi 74 millió Spotify-hallgatóval, több milliárdos lejátszásokkal tagadhatatlanul helyet kapna az évszázad könnyűzenei legendáinak képzeletbeli csarnokába. Chris Martin-ék világkörüli turnéja a Music Of The Spheres című albumukkal azonos nevet viseli és hozza el a Puskás Arénába június 16.-án, 18.-án és 19-én.

Facebook-esemény
Jegyek


OpenAir DNB Day @Kristály Színtér, Margitsziget

Visszatérünk a Margitszigetre, ezúton a törtütemek hullámain, a jungle, liquid és dancefloor farvizein evezve. A NiteFlexx csapatának köszönhetően az egész napos drum and bass party olyan nemzetközi fellépőket lát vendégül, mint POLA & BRYSON, EKKO & SIDETRACK, VENJENT és MOB TACTICS. Mellettük a csapat rezidensei rakják majd a talpalávalót.

Facebook-esemény
Jegyek


13 hrs ~ New Generation Anniversary @D9 Dark Nine

A szóban forgó 13 órás buli 2 oknál fogva is érdekesnek ígérkezik. Egyásrészt, mivel úgy tűnik, hogy a helyszín, a D9 egyik utolsó eseménye lesz mostani, már-már legendássá vált indusztriális helyszínén. Másrészt pedig, mivel a New Generation Rave egyéves mérföldkőhöz érkezett. A hard/industrial techno-fókuszú eseménysorozat egy meghatározó szereplővé nőtte ki magát az elmúlt egy évben a szcénán belül. Ezt is bizonyítja, hogy a 12 hónap alatt 17 (!) bulit tudhatnak maguk mögött. A június 7-i születésnapi esemény headlinerei D.N.P, Løis és Nineted lesznek.

Facebook-esemény
Jegyek