VendégKarma

Kicsit késve, de annál nagyobb szeretettel kínáljuk nektek beszámolónkat a Parkos Hiperkarma koncertről, tele (telefonos) képekkel. Olvassatok, nézegessetek!

Vendégszerzőnk, Pemm írása és fotói.

Nyárváró HIPERKARMA koncerten jártunk a Budapest Parkban.

A HIPERKARMA rajongók számára már evidens, hogy nincs olyan szezon a parkban, amikor a zenekar ne lépne színpadra, hiszen a csapat már a kezdetektől rendszeres fellépője a helyszínnek. Azt, hogy a HIPERKARMA rajongók már nem teszik teltházassá a parkot egyrészt kicsit csalódva fogadtuk, másrészt viszont örültünk, hiszen nincs is jobb annál, ha komolyabb testi kontaktus nélkül lehet önfeledten táncolni a színpad előtt. Félreértés ne essék, a nem telt ház csak annyit jelent, hogy volt még jegy a koncert kezdésekor a pénztárakban, a színpad előtt tisztes létszámmal gyűltek össze a rajongók.

A koncert hangulatát a szokásos anekdoták, Robis sztorik, a bizsergető gitárszólók, valamint a zakatoló dob mellett a közönség adta, a régi rajongók közül sokan már a gyerekeikkel érkeztek, őket nyakba véve énekelték kedvenc dalaikat, kinevelve ezzel egy új, HIPERKARMÁT dúdolgató generációt.

A huszonnégy éves együttes a régi, mondhatni kötelező slágerek mellet az új, TIK-TAK című dalát is eljátszotta a közönségnek – ez a dal egyébként május elsején jelent meg, friss és ropogós.

Reménykedjünk még sok-sok HIPERKARMA slágerben és koncertben, mert a közönség még tombolni fog egy jó darabig!

A szerkesztő megjegyzése: kívánjuk, hogy Pemm minden kívánsága ilyen sebességgel teljesüljön, a Parkos koncert után nem sokkal már meg is jelent, hogy a zenekar a 24. születésnapi buliját augusztus elején tartja a Kobuciban.