Poszt-punk és elektronika Berlinből – Curses az A38-on

Izgalmas programmal teszi kellemesebbé a május 27-i jövő hétfői hétkezdést az A38, akik ezúttal az elsősorban a melankólia és a romantika eszköztárával alkotó sokszínű berlini duót, a Curses-t látják vendégül.

curses koncert
kép: melodicdiggers.com


A Curses zenéje 80-as, 90-es évek nosztalgikus hangzásvilágát idézi meg, annak gitár- és tánczenei elemeivel, amely találkozik a poszt-punk, a new wave és az EBM stílusjegyeivel.

A Curses eklektikus stílusát adja a szinti és az e-dob alkotta sötét diszkó, a kísérteties ének, valamint naplementébe átfolyó gitárdallamok, amelyet ezúttal a Dunáról lehet élőben átélni.

A projekt frontembere, Luca Venezia dj-ként is tevékenykedik, többek közt a legendás HÖR Berlin visszatérő vendégeként is látható, emellett pedig világmárkák közreműködőikként is feltűnik a Curses neve, így pélául a Calvin Klein, a Saint Laurent vagy a Dior.

Az est hazai supportja Man + Machine lesz, aki az elektronikus zenei színtér képviselőjeként merít a techno, az EBM, az industrial, a poszt-punk és egyéb hasonló területek zenéiből.


Curses (DE), Men + Machine live

Jegyek
Facebook-esemény

📍 A38 Hajó, Orr stúdió
📅 május 27., hétfő 19:00