Újdonságok a Kolorádó Fesztivál 2023-as felvonásában

A Kolorádó Fesztivál nemcsak a budapesti kulturális élet egyik üde színfoltja, de országos és európai szinten is egyre relevánsabb rendezvénnyé nőtte ki magát az utóbbi években. Az idei, 2023-as kiadás minden eddiginél nagyobbnak ígérkezik, ugyanis a szervezők számos újítással készülnek.

Kolorádó program
kép: Kolorádó

December elején ismerkedtünk meg a Kolorádó Fesztivál fellépők első adagjával, amely azóta igencsak megduzzadt. Idén minden eddigit meghaladóan több, mint 150 előadó lép majd fel Nagykovácsiban. Az összetétel vegyesen magyar és nemzetközi fellépőkből áll, ám továbbra is a hazai underground dominanciájával.

A techno-téren továbbra is erős fesztivál idén többek közt Kornél Kovács, Surgeon, D.Dan, Claudio PRC és DJ Python settjeitől lesz hangos. A hip-hop-vonal is elkerülhetetlen, hisz olyan hazai nagyágyúk flowja lengi körbe majd Adyligetet, mint a Belga, Beton.Hofi, Pogány Induló, 6363 vagy HOLI. Zenekarokból sem lesz hiány, elég csak a headlinerek közül szemezni: La Femme a fesztivál húzóneveként, a feltörekvők táborát erősítve a Carson Coma, az Analog Balaton, az alter-szcénából az Elefánt, a Bohemian Betyars, a Csaknekedkislány és Henri Gonzoék látják el zenével a fesztiválozókat.

Kolorádó Fesztivál fellépők
kép: Kolorádó FB

A Kolorádó Fesztivál amúgy is széles kínálatát tovább színesíti, hogy az eddigi beköltözős nap is programokban fog bővelkedni (nem is csoda, hisz a megnövekedett fellépőszámmal együtt a közreműködők száma is már 20 fölé emelkedik), így június 28-tól egészen július első napjáig tombolhatunk és chillezhetünk a hegyekben.

3 bérlettípus közül választhatunk:

  • II. elővételes bérlet
  • támogatói bérlet
  • örökbérlet

Az első tartalma elég egyértelmű, míg a második kategóriához merch cuccok járnak, a harmadik csomag pedig táborjegyet, merchet és örökös Kolorádó-bérletet tartogat.

Szállás-ügyileg is van lehetőségünk válogatni, hiszen a sátrazás mellett kunyhót is tudunk bérelni – mi előbbit tudjuk melegen ajánlani:

Kíváncsi vagy hogy láttuk mi a Kolorádót pár éve? Olvasd el egy korábbi beszámolónkat!
👉 https://www.fesztblog.hu/2019/07/01/ilyen-volt-a-masodik-koloradonk-kepgalerias-beszamolo/

Amennyiben szeretnél jobban bevonódni a Kolorádó napjaiba, jelentkezz önkéntesnek! A fesztivál idén is meghirdette programját, melynek keretein belül 5 munkakörbe jelentkezhettek.

Kolorádó jegy
Kolorádó önkéntesség
Kolorádó Fesztivál megközelítés