Így alakul a 2023-as EXIT Fesztivál fellépősora!

Nemcsak térségünk, de a világ legnívósabb fesztiváljai közé emelkedett az elmúlt években a szerbiai Exit Fesztivál. Mindez köszönhetően különleges helyszínének és a bitang erős (különösen elektronikus zenei értelemben) line-upjának. Ez idén sincs sincs másképp, hisz a 2023-as EXIT Fesztivál fellépők egyre csak gyűlnek.

exit fesztivál
kép: exitfest.org

Az EXIT fesztivál Szerbia egyik legnagyobb büszkesége: az idén 22 éves fesztivál rengeteg sikert könyvelhetett el az elmúlt két évtizedben, így jogosan kerülhet fel a -talán nem is annyira képzeletbeli – térképre, ahol a legnagyobb fesztiválok a világon szerepelnek.

👉 Ilyen volt a nem mindennapi jublieumi EXIT: https://www.fesztblog.hu/2021/07/29/beszamolonk-a-20-exit-fesztivalrol/

Akik serényen követik az oldalt láthatták, hogy a szervezők havi rendszerességgel jelentkeznek új infókkal, ezért összeszedtük, hogy mik azok, amiket már biztosan tudunk az idei EXIT fesztiválról.

exit fesztivál szerbia
kép: thedjrevolution.com

Július elején, 6.-a és 9.-e között telik meg fesztiválozói élettel a Péterváradi erőd olyan headlinerekkel a soraiban, mint Alesso, a The Prodigy, Skrillex vagy a legendás Wu-Tang Clan, de az elektronikus zenei élet olyan nagyágyúi is jelen lesznek, mint Claptone, Chase & Status, Dimitri Vegas & Like Mike vagy Hot Since 82. És még nincs vége a bejelntéseknek! 

exit fesztivál fellépők
kép: EXIT FB

Sok fesztivállal ellentétben, az EXIT jegyárai nem változtak drasztikusan, ugyanis a teljes bérletet 26.990 forintért tudjuk beszerezni.

EXIT Fesztivál jegyek

EXIT Facebook-esemény