Közel startra kész a Kolorádó Fesztivál 2023 – napijegyek + bontás

Idén is megnyitja kapuit az egyik kedvenc hazai fesztiválunk, a Kolorádó Fesztivál. A négynapos fás, dombos dübörgés június végén költözik Nagykovácsiba, ahol nemzetközi és hazai underground zenei programok mellett rengeteg mást is lehet csinálni.

kolorádó fesztivál 2023

kép: Kolorádó

Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, a Kolorádó sok újdonsággal szolgál az idei évre, mind fellépők, mind helyszínek, mind pedig programok tekintetében. Az említett fellépőkön kívül színházi/oktató előadások, performanszok, beszélgetések, workshopok és vetítések is lesznek. Míg a fellépők kiléte egy ideje már nem titok, az egyéb kultúrális programok felelőseivel is találkozhatunk a virtuális programfüzetben.

Kolorádó programok

kép: Kolorádó; Nemzene programok

További változás, hogy már napirendbe sorakozva láthatjuk a fellépőket. A szervezők ügyeltek arra, hogy bármelyik nap látogassunk ki a Cserkészparkba, vegyesen találkozhatunk hazai és nemzetközi nevekkel, így biztosan meg fogjuk találni a zenei számításunkat.

Kolorádó fellépők

kép: Kolorádó; Zene programok

Ahogy a fellépősor színesedik, úgy kelnek szárnyra a különböző jegytípusok is, így már azoknak is lehetősege van bejutni a Kolorádóra, akik nem tudnak mind a 4 napra kimenni. A sima bérlet mellett továbbra is elérhető az örökbérlet, valamint megjelentek a kétnapos jegyek is, melyek ára attól függően alakul, hogy melyik egymást követő napokat választjuk.

A héten pedig már a Kolorádó napijegyek is terítekre kerültek 15.990 forintos egységáron, így akár hétvégi programnak is becsempészhető a Kolorádó.


Weblap
Kolorádó jegyek
Kolorádó Insta
Kolorádó Facebook