Ráérsz jövő ilyenkor?

Igen? Akkor holnaphoz egy évre találkozunk koncert előtt két órával a Tücsökben.  

Eljött az idő, amikor minden erőmmel drukkolok, hogy a Blikk információja helyes legyen és már csak 366 napot kelljen várni ahhoz, hogy Bono élőben parádézzon stadionunkban. Szerencsére 2010ben nincsenek világbajnoki selejtezők (na nem mintha a füvön múlt volna a dolog hétfőn), így az MLSZnek nem kell félnie attól, hogy a koncert megvétózása esetén elsöpri a népharag. 

Mert Bono nem Madonna, hála az égnek! A U2ért kifizetem azt az összeget (kétszer is), amit Madonnáért eszem ágában sem volt. Persze ezért cserébe elvárom, hogy a színpadon még véletlenül se jelenjen meg semmiféle csilivili autó és bedugatlan gitáron való bohóckodásról sem lehet szó!!!

Vége a mendemondáknak, hogy Pécsett ők lesznek a fő szám, nem kell már a szigetre sem kívánni őket az RHCP mellett, ha korábban nem, karácsonyra biztosan megjelenik a megerősítő hír, hogy igen, 2010. szeptember 8án játszik a U2 a Puskás Ferenc stadionban.

“- Nagyon nagy költségvetésű koncertről beszélünk, így a várható jegyárak inkább mozognak majd a Madonna-jegyek kategóriájában, de szerintem egy U2-val meg lehet tölteni a Népstadiont – vázolta egy neve elhallgatását kérő koncertszervezéssel foglalkozó szakember.”
Biza, ennek a szakembernek igaza lehet. A U2ért még kis költségvetésű, egy szál gitáros koncert esetén is el lehet kérni akár pofátlanul magas jegyárat is és a Puskás stadion akkor is tele lesz.

Akárcsak előtte a Tücsök. Ne késs sokat, a sör melegen ott sem jó.