vakrandi Jenővel

na jó, ha nem is vak, de félvak, mert tavaly már hallottam róla. persze tavaly nem mentem el a randira, még bennem volt a covid-para és mondták Jenő szabad, a védettségim sem érdekli, én meg bizalmatlan voltam. bizony, ilyen az élet. bezárják az ember pár hetecskére, majd hónapocskára, aztán a lázongásból olyan elgyávulás és otthonülés lesz, hogy a fal adja a másikat.

aztán persze jöttek a hírek, hogy Jenő nagyon barátságos, hogy közvetlen volt, de nem tolakodó, ha akartál simán heverhettél egyedül egy pokrócon napozva, nem akart mindenáron hozzád törleszkedni.  akik elmentek a randira suttogták, hogy Jenő egész jól néz ki, kifejezetten barátságos és nem a tömegre hajt, inkább a barátságokra. a hosszútávú barátságokra. 

és Jenő kitartó. nekem, neked, azoknak akik tavaly nem mentek el, vagy elmentek, de épp ezért idén újra akarják őt, nekik, mindenkinek megadja újra a lehetőséget. Jenő másodszor! és Jenőnél, aki a laza dolgokat veszi csak igazán komolyan, idén is lesz minden, ami a barátkozáshoz, jókedvhez, lazításhoz kell. zene, mert az kell mindenhez; irodalom, mert anélkül nem élet az élet; kultúra, na nem mintha az előző kettő ne lenne az és mindehhez étel, ital, ízlés szerint. 

bár tavaly már el is engedtem volna Jenőt, ilyen az élet, gondoltam, ha nem megy el az ember a randira ejtik, de így, hogy jött a hír, Jenő nem mond le senkiről, vár idén is, így már nem hagyhatom, idén ott kell lennem.
és ahol Jenő van ott vár engem – és persze téged  is – a zene, a természet, a szabadság, a boldogság.

Pilisborosjenőn, május 27 és 29 közt a Szeláví! Fesztiválon.

minden infó a fesztiválról itt
és a minden infó mellé csak annyit még, hogy ne aggódj, Jenő azt is megoldja, hogy éjjel, pár pohár fröccs után sofőr hiányában is visszajuss Budapestre, ha onnan érkeztél volna hozzá. csak görgess le a logisztika oldal végére és örülj!