Olcsóbb koncetjegyek? – itt a Live Nation Koncert Hét akciója!

A Live Nation 4 év szünet után ismét meghirdette nemzetközi akcióját Live Nation Koncert Hét elnevezéssel, amelynek keretében minden országban különleges ajánlatokkal várja a jegyvásárlókat a helyi Live Nation koncertkínálathoz kapcsolódóan. A 2019-ben bevezetett, és Magyarországon is nagy sikerrel megrendezésre került akció az élő zene rajongóinak kedvezményes jegyárakat, illetve a jegyvásárlás mellé extra ajándékokat kínál. Ez, az eredetileg is hagyománynak szánt akció éled most újra a az elmúlt pár év kényszerű szünete után.

aréna koncert

kép: portfolio.hu

Átlagosan minden 16. percben elkezdődik valahol a világban egy Live Nation rendezvény. A cég ezzel az egy hetes akcióval is szeretné megköszönni a koncertlátogatók hosszú ideje tartó töretlen bizalmát.

Magyarországon idén május 19-26. között kerül megrendezésre a Koncert Hét, amelynek keretében minden nap egy újabb ajánlat lesz elérhető kizárólag arra a 24 órára. Idén is különböző koncertekre lehet kedvezményes áron belépőt vásárolni, illetve egyes napokon a jegyvásárlók plusz ajándékot is kapnak, mint például italkuponokat vagy parkolójegyeket, amelyek az adott koncert napján, a helyszínen lesznek beválthatók. Az akciók kizárólag az online jegyvásárlók számára elérhetők.

Live Nation

Az akciónak köszönhetően kedvezményesen láthatjátok többek közt a Billy Talent budapesti koncertjét, a Pantera budapesti fellépését vagy a Mötley Crüe budapesti zúzdáját. A nyáron többek közt Machine Gun Kelly is Budapestre látogat, a Simple Plan visszatér a Budapest Parkba, ahogy az Asking Alexandria is koncertet ad és az is biztos, hogy idén lesz Tom Jones koncert Budapesten. Ez utóbbiakra is mind akciósan vehettek jegyeket.

A 2023-as magyar akciók részletei a https://www.livenation.hu/koncert-het oldalon tekinthetők meg.