Visszatérés a Parkba!

Hat év után visszatér a Budapest Parkba a legendás Body Count, Ice-T vezetésével.
Vendégszerzőnk, Tomerka ajánlója.

A Body Count 1990-ben alakult, és azóta is a rapmetal úttörőinek számítanak. Első lemezük, a „Body Count” igazi mérföldkő volt a műfajban, olyan slágerekkel, mint a „Cop Killer” és a „There Goes the Neighborhood”. A banda azóta is aktív, és a Carnivore sikere, valamint, hogy már nyolcadik albumukat jelentették meg bizonyítja, hogy nem mentek ki a divatból.

Ice-T először rapperként lett ismert, de a heavy metal zene iránti érdeklődése összehozta Ernie C szólógitárossal, akivel aztán közösen jegyzik a bandát. Ice-T a szöveg-, Ernie C pedig a zene felelős.

A június 14-i koncerten nemcsak a klasszikusokat, de a 2020-as, Grammy-díjas Carnivore album dalait is hallhatjuk, sőt a banda legújabb, Merciless című albumáról is kapunk majd ízelítőt. A Carnovire album „Bum Rush” című dalával egyébként már második jelölését kapta a banda a Grammyra, és ezzel a dallal el is hozták a legjobb metál előadás díját.

Akik ott voltak a Parkban 2018-ban, biztosan emlékeznek az energikus show-ra, Ice-T karizmatikus fellépésére és mi most sem várunk mást.
A „Born Dead” dübörgő riffjei, a „No Lives Matter” lázadó üzenete, a „Body Count’s in the House” örömteli tombolása garantáltan felemeli majd a hangulatot.

De, reméljük, nemcsak a múltba révedhetünk, a Body Count a jövőbe is kitekint. A Merciless albumról már hallhattunk ízelítőt a „Bum-Rush” és a „Thee Critical Beatdown” című dalok formájában, és a koncert remek alkalom lesz arra, hogy élőben is halljuk a friss szerzeményeket.

Nem kétséges, a Body Count koncert igazi ünnep lesz a rapmetal rajongók számára.

Ne hagyd ki ezt a különleges estét, június 14-én a Budapest Parkban!

spoty

*Jegyek*

szervező: Live Nation