amire sosem gondoltál volna veled is megtörténhet

vannak dolgok, amiket elképzelni sem tud az ember, aztán mégis megtörténnek. sőt, van, hogy az a történés két sosem gondoltam volna dolgot is beteljesít.

sok-sok év koncert és fesztivál járása után sosem gondoltam volna, hogy hiányozni fog egy Quimby koncert, elvégre anno, vagy írhatnám Ce – értsd Covid előtt -, kis túlzással, de külön el kellett kerülni a bandát, ha az ember nem akarta, hogy ők legyenek a szezon legtöbbször hallgatott produkciója. persze a Quimby hallgatását nem a Covid okozta, hanem Kiss Tibi hiánya és 2 és fél év azért elég ahhoz, hogy a sok-sok régi produkció kiürüljön az emberből, hogy előjöjjenek a rajongó elvonási tünetei. 

sok-sok év koncert és fesztivál járása után sosem gondoltam volna, hogy pont egy Quimby koncert miatt nyúlok majd mélyebben a zsebembe, de a már említett 2 és fél év elvonás ezügyben is változást eredményezett, mert mikor a FB elém tolta az eseményt,  akkor azon kaptam magam, hogy már írom is a barátoknak, hogy megyünk, ugye? mint egy kamasz, mint akinek sosem volt Quimby mérgezése nyár végére.

persze visz a kiváncsiság is, minek ezt tagadni? látni szeretném, hogy megvan-e még a kémia a tagok közt, hogy bírja-e Kiss Tibi végig a rajongást és közben nagyon remélem, hogy megint lesz pár dal, ami megborzongat, hogy a hosszú megvonás után a bnda adja majd azt a hatást aminek reményében állok oda a színpad elé.

a koncertről minden infót megtaláltok a FB eseménynél, jegyet pedig a Budapest Park oldalán tudtok váltani. véleményem szerint ezt nem érdemes az utolsó pillanatra tartogatni, mivel egészen biztos, hogy nem csak te meg én akarjuk megszüntetni Quimby elvonásunk tüneteit, a jegyek gyors fogyása és teltház várható október 1-én a Budapest Parkban.