TELJES a 2023-as Tomorrowland fellépők listája

Tegnap bejelentette 2023-as fellépőit a világ egyik legfontosabb elektronikus zenei rendezvénye, a Tomorrowland. A több mint 600 előadót felvonultató idei kiadás az Adscendo fantázianevet kapta, amelyet igencsak különleges bejelentéssel koronáztak meg.

Tomorrowland
kép: Tomorrowland YT

A 17-ik alkalommal megrendezésre kerülő belga fesztivál idén nem hétköznapi módon tette közzé névlistáját. Az ‘Adscendo – A Digital Introduction’ koncepció keretein belül a fesztivál néhány fellépője virtuális környezetben adott dj szettet, melyeket a fesztivál YouTube-csatornáján is visszanézhetünk.

Viszont a Tomorrowland fellépők lajstroma jóval meghaladja a párszáz fellépőt és majdnemhogy lefedi a teljes elektronikus színteret. A teljesség igénye nélkül kiemelve néhány fellépőt: Tiesto, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, Nicky Romero, Afrojack, Adam Beyer, The Chainsomkers, R3HAB, Sebastian Ingrosso, Afrojack, Martin Garrix, Armin Van Buuren, Paul Kalkbrenner.

Továbbá olyan nem feltétlenül zenei hírességeket is fel lehet fedezni a line-upban, mint Paris Hilton vagy épp Shaq O’Neail (aka DJ Diesel). 

A teljes listát itt tudjátok böngészni: 

Tomorrowland jegyek
kép: Tomorrowland

A Tomorrowland első hétvégéje július 21–23 között, míg a második július 28-tól és 30-ig fog tartani.

A legnagyobb fesztiválok a világon, mint a Tomorrowland, évről évre több tízezreket látnak vendégül a világ minden szegletéből, így nem egyszerű a bejutás ezekre a fesztiválokra.

A több előregisztrációs kört követően, a Tomorrowland jegyek a tegnapi worldwide előregisztrációs kör során széleskörben hivatalosan is útra keltek, a nagyközönség számára viszont február 4-től érhetők el belépők.