Itt vannak az első 2023-as FEZEN Fellépők!

Sorra jelenti be neveit a hazai rockfesztivál színtér egyik legjelesebb képviselője, a székesfehérvári FEZEN fesztivál. A nyári fesztiválok egyik legzúzósabb szereplője már több fellépőt is bemutatott a nagyközönségnek, köztük meghatározó külföldi előadókat is.

FEZEN fellépők
kép: Csodálatos Magyarország

Hosszú várakozás után elkezdte csepegtetni 2023-as fellépőinek listáját a FEZEN, melynek első felütése igencsak erősre sikeredett. A Helloween-t követő bejelentés viszont már jóval megosztóbb lett, ugyanis a rock fesztivál egy retró színpadot mutat be idén, melynek fő fellépője Korda György, a Kozmix és a Necc Party mellett a Village People.

FEZEN fellépők
kép: FEZEN FB

Egy héttel később ismét a gitárzene szerelmeseinek kedveztek a szervezők a Guano Apes és az Ugly Kid Joe felfedésével.

FEZEN fellépők
kép: FEZEN FB

Legutóbb pedig a magyar könnyűzenei élet legfőbb képviselői is megjelentek a line-upban Azahriah, Halott Pénz és Valmar személyeiben.

A magyar fesztiválok egyik különleges szereplője a fehérvári fesztivál, ezért nem is volt meglepő, hogy a FEZEN 2021-es elmaradása után tavaly erősen csapott a húrok közé és a mostani névbejelentés után nagyon úgy tűnik, hogy ez 2023-ban sem lesz másképp.

FEZEN napijegy értékesítése nem kezdődőtt még, viszont FEZEN bérlet már kapható, sőt most kedvezményesen vásárolható meg a fesztivál oldalán. 

FEZEN jegyek
kép: FEZEN

——————————————————————————————————————————–

Fellépők: 
Helyszín: Székesfehérvár
Időpont: július 26.-29.
FEZEN Facebook 
Weboldal
FEZEN jegyek