Októberi Budapest Aréna koncertek – világsztároktól lesz hangos a főváros!

Eseménydús októbernek nézünk elébe, ugyanis a Budapest Aréna koncertek tömkelegével készül a legkülönbözőbb stílusok legjelentősebb képviselőivel. A hiphop, a pop és a rock meghatározó zenészei látogatnak hozzánk októberben.

kép:uDiscoverMusic

Sting – október 27. & 29.

2 koncerttel tér vissza hazánkba a könnyűzene egyik legmeghatározóbb alakja, a 17-szeres Grammy-díjas Sting. A tavasszal elhalasztott koncertje után először Debrecen, majd 2 nappal később Sting Budapest városát is birtokba veszi, hogy a tavaly megjelent albuma mellett megszólaltassa az olyan klasszikusokat is, mint a Shape of My Heart, az Englishman In New York vagy az Every Breath You Take című slágereket.

Facebook-esemény
Jegyek

50 Cent – október 25.

A hiphop egyik élő legendája 16 év után ad koncertet hazánkban. Számtalan díj, 30 millió eladott album világszerte, több milliárdos Spotify-lejátszás és fellépés az idei Super Bowl félidei showjában: csakhogy néhányat említsünk a rapper érdemei közül. 50 Cent Budapest Aréna-buliját már most óriási érdeklődés övezi, ezért érdemes időben lecsapni a jegyekre.

Facebook-esemény
Jegyek

Sum 41 + Simple Plan – október 2.

Ritkaság egy koncerten, hogy az előzenekar legalább annyira érdekes legyen, mint a főfellépő. Október első hétvégéjén viszont pontosan ez fog történni, ugyanis két kanadai, a 2000-es éveket meghatározó zenekar fog fellépni. Mindkét banda jól ismeret a fővárosi közönség számára: a fesztiválos fellépések mellett a Simple Plan 5 éve, míg a Sum 41 Budapest Park-os fellépése óta 3 év telt el.

Facebook-esemény
Jegyek

The Cure – október 26.

2016 után 2022-ben ismét színpadra lép a The Cure Budapesten. Robert Smithék ötödik alkalommal látogatnak hozzánk és eddig rendre poziítv élményt hagytak maguk után. Várhatóan, ez most sem lesz másként, amiről az előzenekar, a The Twilight Sad is gondoskodni fog. 

Facebook-esemény
Jegyek