A legbólogatósabb 4+1 ősz végi hip-hop bulik

A budapesti klubszezon mindig rejteget különleges megmozdulásokat, különösen az underground műfajoknak kedvezve. Bár a rap összeségében (tágabb értelemben véve) egyre nagyobb népszerűségre tesz szert, ajánlónkkal a klasszikus ütemek kedvelőinek kedvezünk.

kép: musikexpress.de

6363: MEGVAGYOK!!4! – Elveszett EP lemezbemutató @Akvárium, november 26.

6363 alighogy megjelentette a METAMATIKA-t, majd annak spin-offját, máris eltűnt. Gegét legutóbb a Budapest Parkban látták, azóta viszont mintha nyoma veszett. Mindenesetre, új albummal jelentkezik, amit november 26-án az Akváriumban fog bemutatni. 

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

KILLAKIKITT @Analog Music Hall, október 22.

Sokoldalúan őszinte, szókimondó, mégis kifinomult és zúzós hip-hop buli vár mindenkit, aki a hétvégén az Analog Music Hallba látogat, ugyanis a KILLAKIKITT lesz hivatalos. AZA és TIRPA olyan legendás előadókkal dolgoztak már együtt, mint Onyx, MOP, a Cypress Hill vagy a Wu-Tang-Clan.

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

Delinquent Habits (US) @A38, november 24.

Dallamos beatek, spanyol hangulat, tequila és tömény hip-hop. 2 év után ismét visszatér hozzánk a Deliquent Habits! A los angelesi trió tavaly ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját, melynek során olyan klasszikusok születtek, mint a Return of the Tres vagy a Tres Delinquentes. A hangulatot DJ GYöReMiX fogja megalapozni!

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

Slow Village vs Takeshi lemezbemutató @Instant, november 11.

A Bálint, a Dénes, a Norbert, a Mihály meg a Bandi vagy ahogy a legtöbben ismerik őket, a Slow Village ismét a városban! Az ötösfogat ezúttal Takeshival egészül ki, aki a srácok dalait fogja újraértelmezni, ezzel egy igazán különleges Lassú Falu-élményt szállítva, amelynek az Instant fog helyet adni.

Jegyek
Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————-

50 Cent (US) @Budapest Arena, október 25.

Nemcsak a hónap, de az utóbbi évek egyik legnagyobb hip-hop bulija van készülőben, melyet az amerikai világsztár, 50 Cent neve fémjelez. Talán senkinek sem kell bemutatni a rapper munkásságát, aki slágereivel örökké nyomot hagyott a műfajban és letette névjegyét a legnagyobbak között. 50 Cent 16 év után lép fel ismét hazánkban, kár lenne kihagyni!

Jegyek
Facebook-esemény