Legendás drum’n’bass-este pénteken az Arzenálban

A drum and bass szerelmeseinek pirosbetűs ünnepnap lesz október 20-a, ugyanis a Hive, az Arzenál és a Col:lab együtt mozgósították erejüket, hogy a törtütemek két (jobban mondva három) gigászát Budapestre is elcsábítsák.

mefjus camo&crooked budapest

A világ dnb elitjének meghatározó alakjai külön-külön már néhányszor játszottak Budapesten, de együtt, 2 órán át, MC közreműködésével, ipari környezetben még biztosan nem! Már csak ezek miatt is érdemes lesz ott lenni az Arzenálban október 20-án Camo & Crooked és Mefjus buliján.

A szomszédos előadóknak számtalan himnuszt köszönhetünk, ám az utóbbi időkben olyannyira összeforrt a két név, hogy a közös trekkek mellett közös kiadót hoztak létre MODUS néven, melyen keresztül még intenzívebben terjedhetnek a minőségi basszusok.

Amellett, hogy jópár év után láthatjuk ismét pesti pult mögött az előadókat, az amúgyis magas hypeot MC Daxta emeli majd tovább, aki az extended b2b szett során fog közreműködni. A schnitzel power mellett a Hive és a Col:lab dj-i szórják majd a talpalávalót, így Dub Personal, Pein, Sephx, Insight, SLDR, Gystore, GORYO, Cronik, 5already és Bitter.


HIVE:LAB x Arzenál pres.: Camo & Krooked I Mefjus

Időpont: október 20. (péntek), 22:00
Helyszín: Arzenál (Soroksári út 158/C)

Jegyek
Facebook-esemény