Kolorádó 2018: Line-Up Vol.2

A magyar fesztiválpaletta kétégtelenül egyik legüdébb színfoltja a Kolorádó Fesztivál. Idén már harmadjára, hogy a budai hegyekben elterülő Adyligeti Cserkészpark erdeje megtelik emberi (jobban mondva fesztiválozói) élettel, idén június 13. és 16. között. Nemrégiben az angol Guardian is foglalkozott a feszttel; a 10 kevésbé ismert, de mégis figyelemre méltó európai kisfesztivál listájára kerültek fel. Nem csoda, hisz a névbejelentés első etapja -, melynek során bejelentették többek közt Etapp Kyle-t (hahaha, tudom, szar vicc..) már önmagában elég erősre és színesre sikeredett, ám erre csak rápakolt a legutóbbi.

kolor
Kolorádó

Btw, az előző bejelentésről itt írtunk.

Facebook-os (80k-s követőtábor) és Spoti-s (300k hallgató havonta) viszonylatban a legismertebb nemzetközi fellépőnek a spanyol Hinds bizonyul, akiknek nyárias indie számaik kellő napsütés és sör társaságában még a vizsgaidőszak sanyarú gondolatát is feledtetni képesek.

Svédország a bútor mellett, az elektronikus zenei ipar egyik legnagyobb európai exportőre. Utóbbi jól ismert képviselője Axel Boman is, akinek dallamain a Csűrtől egészen az óceánig sodródhatunk.

A nemzetközi szcénát erősíti még a Japánból érkező Powder vagy a LÄRM-et is megjárt, amerikai techno ug (underground) koronázatlan királynője: Avalon Emerson.

Kaptunk egy jó adag hazait is természetesen; hip-hop téren becsatlakozott a Sör És Fű, a tavalyi Nagy-Szín-Pad résztvevő Dope Calypso, a hazai jazz-funk egyik éllovasa az Amoeba, akik lemezbemutatót tartanak majd, de ott lesz még a Csaknekedkislány, a Felső Tízezer, a fasza kis gitárzenéért felelős Deep Glaze, az Analog Balaton, a Ricsárdgír (nem a pritivumen-es, hanem a koalás), vagy a kiejthetetlen nevű Mayberian Sanskülotts.

Ha már vicces nevű zenekarok, fellép még a The Négerz, a Giliszta vagy mondjuk a Buzi Kisfiúk (ők léptek fel a felcsúti űrállomás avatóján).

Jó hír még, hogy idén is kitelepül a Vittula és a Gólya, plusz az is biztos, hogy 7 színpad fogja szolgálni a Kolorádó jónépét.

No, de az anyagiak..

Sajnos, már csak a második körös, 12.500 forintos bérletek maradtak, ám ha szívesebben költenéd másra ezt az összeget, de mégis szíveden hordozod az emberiség sorsát, akkor jelentkezz az önkéntes programba és a fesztivál végén visszaadják a pénzedet!

Itt pedig a bejelentett névsor:

kolor
Kolorádó 2018

Kolorádó 2018
2018.06.13-16.
Nagykovácsi
Infók, jegyek erre
Önkéntes jelentkezés erre

One thought on “Kolorádó 2018: Line-Up Vol.2

Comments are closed.