Retro fesztivállá alakul utolsó estéjén a 2018-as VOLT

Igazi retro-fesztivállá változik idén a soproni VOLT Fesztivál június utolsó estéjén: érkeznek olyan retro arcok külföldről, mint az Eiffel 65, a Safri Duo, Mr President és Alice DJ. A programban szerepelnek még a hazai előadók közül Kozsó és az Ámokfutók, a Happy Gang, az UFO, a Splash, Náksi és DJ André is.

volt
VOLT2017

A VOLT Fesztivál utolsó napján az eredeti előadók személyes tolmácsolásában csendülnek majd fel az olyan mega-slágerek, mint a Coco Jumbo, a Blue (Da Ba Dee), a Better of Alone, vagy a Played-A-Live (The Bongo Song). Az éjféltől kifulladásig tartó buli során természetesen az évtized már-már emblematikussá vált magyar csapatai is színpadra lépnek, így érkezik a slágergyáros Kozsó az Ámokfutókkal, a tinik egykori kedvence, a Happy Gang, az extravagáns megjelenéséről is híres UFO, a több rádiós slágert is jegyző Splash, a lemezeket pedig Náksi és DJ André pörgeti majd.

Eiffel 65 – Blue (Da Ba Dee)

Eiffel 65 is a three man (Gianfranco Randone, Maurizio Lobina, and Gabriele Ponte) Italian eurodance group. Best know for their international hit „Blue (Da Ba Dee)” Eiffel 65’s debut album „Europop” sold over two million units in the US, making them the best selling Italian eurodance group ever in the United States.

Érkeznek tehát a „kicsi, kék, szomorú” olaszok, akik szeretnek táncolni. Az Eiffel 65 természetesen előadja a Blue-t is, azaz egy igazán nagy, nemzetközi klasszikust a poppiac dance palettájáról, illetve érkezik majd az ultimate jégpálya-zene is, mégpedig ez:

Safri Duo – Played-A-Live

Music video by Safri Duo performing Played-A-Live. (C) 2000 Universal Music (Denmark) A/S

VOLT Fesztivál
2018. június 26-30.
Sopron
volt.hu