Retro fesztivállá alakul utolsó estéjén a 2018-as VOLT

Igazi retro-fesztivállá változik idén a soproni VOLT Fesztivál június utolsó estéjén: érkeznek olyan retro arcok külföldről, mint az Eiffel 65, a Safri Duo, Mr President és Alice DJ. A programban szerepelnek még a hazai előadók közül Kozsó és az Ámokfutók, a Happy Gang, az UFO, a Splash, Náksi és DJ André is.

volt
VOLT2017

A VOLT Fesztivál utolsó napján az eredeti előadók személyes tolmácsolásában csendülnek majd fel az olyan mega-slágerek, mint a Coco Jumbo, a Blue (Da Ba Dee), a Better of Alone, vagy a Played-A-Live (The Bongo Song). Az éjféltől kifulladásig tartó buli során természetesen az évtized már-már emblematikussá vált magyar csapatai is színpadra lépnek, így érkezik a slágergyáros Kozsó az Ámokfutókkal, a tinik egykori kedvence, a Happy Gang, az extravagáns megjelenéséről is híres UFO, a több rádiós slágert is jegyző Splash, a lemezeket pedig Náksi és DJ André pörgeti majd.

Érkeznek tehát a „kicsi, kék, szomorú” olaszok, akik szeretnek táncolni. Az Eiffel 65 természetesen előadja a Blue-t is, azaz egy igazán nagy, nemzetközi klasszikust a poppiac dance palettájáról, illetve érkezik majd az ultimate jégpálya-zene is, mégpedig ez:

VOLT Fesztivál
2018. június 26-30.
Sopron
volt.hu