A38 Crystal Castles időpontváltozás

A kanadai Crystal Castles az előzőekben meghirdetett február 26 helyett július 10-én lép fel az A38 hajón. A hajtás mögött az A38 közleménye.

Az A38 Hajó sajnálattal tudatja, hogy rajta kívül álló turnészervezési okok miatt a Crystal Castles eredetileg 2013. február 26-ra tervezett budapesti fellépése elmarad, és ehelyett 2013. július 10-én lép fel a zenekar, változatlan helyszínen, az A38 Hajón. Az alábbiakban közöljük a zenekar menedzsmentjének bejelentését:

Előre nem látott időpont-egyeztetési probléma miatt a Crystal Castles nyárig nem tud fellépni az A38 Hajón – sajnáljuk, hogy így alakultak a dolgok, mindez egy utazási-logisztikai hiba nem szándékolt eredménye. Köszönjük a megértést, és továbbra is nagyon várjuk a budapesti fellépést, aminek új időpontja 2013. július 10.

 

Az eredetileg tervezett, és régóta telt házas február 26-i fellépésre már megváltott koncertjegyek természetesen érvényesek a július 10-i koncertre. A jegyek szükség esetén 2013. március 26-ig visszaválthatók az A38 Hajó jegypénztárában. Sajnos technikai okok miatt az online vásárolt jegyeket is csak személyesen lehet visszaváltani. A kényelmetlenségért elnézést kérünk, és reméljük, hogy a július 10-i időpont minden rajongónak megfelel.

A Crystal Castles fellépése iránt érdeklődő, jeggyel még nem rendelkezőknek azt javasoljuk, hogy figyeljék az A38 Hajó Facebook-oldalát (https://www.facebook.com/a38.hajo) vagy az A38 Hajó honlapját (http://www.a38.hu), az esetleg visszaváltott, az új időpontra megvásárolható jegyekről ott adunk információt.

Köszönjük a megértést!