Ígéretes februári koncertek, egy igazán zúzós télzárás

Januárban csak elvétve, ám februártól már egész biztosan elkezdődik a budapesti koncert-dömping. Dupla öröm ez, hiszen egyrészt kilábalunk a télből, másrészt a februári programok igazi zúzdát ígérnek. Lesz itt minden: swing világsztártól elkezdve elektronikus zenei nagyágyúktól igazi fejrázós rock koncertekig – ez utóbbi fajsúlyosan.

februári koncertek
kép: FuelRocks

Bullet For My Valentine @Barba Negra

Ismét visszatér hazánkba a Bullet For My Valentine, ezúttal egy új lemezzel. A zenekar 25 éves fennállása alatt rengeteg sikert, albumot és lejátszást könyvelhet, így a műfaj egyik legjelesebb képviselőjéként indulnak 2023-ban turnéra. Az elhalasztott esemény további vendégei a Jinjer és az Atreyu.

Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————–

Dropkick Murphys, Pennywise, Rumjacks @Barba Negra

Betárazott a Barba! Az eredetileg Arénába tervezett koncert egy évvel kényszerült csúszni, így viszont egy igencsak mutatós lineup gyűlik össze a 21. kerületben, a Barba Negra Red Stage-n. Február 7-én a Dropkick Murphys mellett a Pennywise, a Rumjacks és JesseAhern fog színpadra állni.

Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————–

Napalm Death, Dropdead, Siberian Meat Grinder @Akvárium

Ha koncertek, akkor az Akvárium sem maradhat ki a merítésből. A grindcore keresztapjaiként is aposztrofált Napalm Death ugyancsak egy évet váratott magára, viszont ez nem szegte a rajongók kedvét, ugyanis közel sold out az esemény. A 42 (!) éve alakult zenekar amúgy a Guiness rekordok könyvébe is bekerült, a You Suffer című daluk a világ legrövidebb zeneszáma a maga 1.316 másodpercével.

https://youtu.be/L80-6klL0Zw

Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————–

Borgore, Sikdope @Akvárium

Eltávolodva az élőzenétől, de megmaradva a headbangnél, egy igazi közönségkedvenc tér vissza Budapestre. Borgore nem is olyan rég, még az idei VOLT fesztiválon állt legutóbb a magyar föld lejátszói mögött, most pedig ismét ellátogat, ezúttal Sikdope-pal karöltve. 

Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————–

Andy C w/ Tonn Piper @Akvárium

Eltelt egy év és megint egy évvel idősebb lett a Bladerunnaz, ami elsősorban a drum and bass kedvelőinek jó hír, ugyanis ez azt jelenti, hogy ismét egy ütős dnb buli érkezik a fővárosba. Az idei ‘kiválasztott’ pedig nem más, mint Andy C, akit biztosan nem kell bemutatni a törtütemek szerelmeseinek. 

Facebook-esemény

——————————————————————————————————————————–

Michael Bublé @MVM Dome

Az ajánló végére pedig egy igazi kaukktojás, de még mekkora! A karácsony végeztével sokak nappalijából kiköltöző Michael Bublé február elején az MVM Dome falai közé fészkeli be magát, hogy selymes baritonjával ámulatba ejtsen mindenkit. A kanadai világsztár budapesti koncertje a Live Nation szervezésében valósul meg.

Facebook-esemény