Anna and the Barbies a megújult Corvintetőn!

Kezeket fel, aki szerint itt az idő ultimátumot adni a télnek! Lehet még 1-2 szánalmas próbálkozással mínuszokat dobálni éjjel és nappal, fekete havat potyogtatni  Budapestre, de az a helyzet, hogy esélytelen vagy haver…

Nyílik a hóvirág, átalakul a Corvintető, ahol az ország egyik legizgalmasabb, legszínesebb (művér lesz?)  koncertzenekara,  az Anna and the Barbies üzen hadat a szürkeségnek február 2-án, szombaton.

A zenekar negyedik stúdióalbuma ősszel jelent meg Ánem címmel, amely méltó utódja a nagy sikerű 2010-es Gyáva forradalmár lemeznek. Az albumon egymást váltják a lassabb és zúzósabb darabok, és a lemez nyitó dalához/ első slágerhez, a Márti dalához sikerült megnyerniük napjaink talán legbiztosabb vendégművészét, Kiss Tibit a Quimby éléről. Nagy jóstehetség talán nem kell hozzá, hogy ezzel a dallal a várt, teljes áttörés is meg lesz a zenekarnak a mainstream világába. És akkor még nem is szóltunk a nem agyonbonyolított Négykézlábról, amit már most naponta többször lehet együtt ordítani az MR2 Petőfi rádióval.

Szóval jók az új dalok, dinamikusak, színesek, és továbbra is remekül kiegészíti egymást Anna és Sámuel hangja.  Azonban mindez lemezen finoman szólva is a light verziója annak, amit a banda minden alkalommal, élőben nyújt át a nagyérdeműnek.

Magam például jól emlékszem a nyári Volt fesztiválos fellépésre, amikor a kb. 42 fokban délután 5-kor úgy ébresztették fel egy pillanat alatt az éber kómában létező megfáradt fesztiválozókat, hogy öröm volt nézni. Na meg hallgatni.

Szóval itt nem lesz alibizés, tartalékolás, itt energiák lesznek, ruhaköltemények, közönség közé mászás és egyéb olyan kellékei az színpadi fellépésnek, amiért érdemes koncertre járni.

Tehát tél, én behúznám a fülem-farkam, mert itt garantáltan kapsz egy gyomrost! Ha jót akarsz magadnak és színekre vágysz a szürke sok-sok árnyalata után, akkor gyerünk a Corvintetőre február 2-án, szombaton, ahol 20:30-tól zenél az Anna and the Barbies!

Szöveg: toma