Hajóra száll a The Kolin

Fiatal, trendi és és lelkes: ez a művészeti ügynökség leágazásaként alakult a The Kolin. Az alig egy éve létező zenekar lendületes electro-rockandrollja igazán új szín a hazai palettán. Mindehhez hozzájön a stílusos megjelenés, kissé retrós-romantikus külső és hangvétel: nem kell nagy megfigyelőnek lenni, hogy a Kolin nagyon tudatos produkcióján észrevegyük, hogy a jövő egyik nagy reménységével állunk szemben.

http://www.thekolin.com/
http://www.myspace.com/thekolin

Dictator & Hussar

Dictator és Hussar a budapesti indie party-élet meghatározó figurái, a Londonból induló Death Disco klubsorozat mozgatói. Az elmúlt évek során vendégül láttak egy sor nemzetközileg elismert nevet, a britpop legenda Charaltans énekes Tim Burgess-től az Oasis tag Andy Bell-ig, vagy épp a Justice-szal elektroforradalmat kirobbantó Ed Banger főnök Busy P-ig.
Egyikük zenekarokat manadzsel, másikuk a Puzzle, a Nemjuci és az Amber Smith zenekarokban gitárt penget. Együtt pedig POP dj-k. Mindent összekevernek mindennel ami vicces, táncos, legyen az régi vagy új, elektromos vagy épp gitáros.

http://www.myspace.com/dictatorhussar

Helyszín: A38
Időpont: 2009.06.11.
Belépő: 500HUF (lefogyasztható)

A hajó honlapján található buliinfók ide kattintva érhetők el.

6 thoughts on “Hajóra száll a The Kolin

  1. Asszem ez elmaradt…

  2. Igen, szomorúan álltunk odébb.

  3. igen, sajnos elmaradt 🙁 viszont interjút készítettünk velük, ami nemsokára fent lesz. 🙂

  4. Hogyhogy elmaradt? Időjárás?

  5. Igen, eső, szél, minden. Az interjú jó volt. Bár herét nem villantottak 🙁

  6. Ez valami védjegyük? 🙂

Comments are closed.