Indul a 10. Waldorfeszt!

Indítsd a nyarat a festői Dunakanyarban július 6. és 9. között a tizedik Waldorfeszten! Számtalan izgalmas nappali program és négy színpadnyi koncert vár a fesztiválozókra olyan előadókkal, mint Ivan & the Parazol, Aurevoir, Deva, Analog Balaton, Parno Graszt, Lázár tesók, Duckshell, Korai Electric és sokan mások. Jegyek és további információk a Waldorfeszt.hu oldalon!

2010-ben az első Waldorfeszt 100 lelkes fesztiválozóval indult egy iskola tantermeiben és egy művház színpadán baráti zenekarokkal és fesztiválozó barátokkal. Tizenhárom évvel később már egy kulturális és könnyűzenei fesztivállá nőtte ki magát, ahol a baráti zenekarok megmaradtak, de kiegészültek olyan fellépőkkel, mint Ivan & the Parazol, Aurevoir, Deva, Analog Balaton, Parno Graszt, Lázár tesók, Duckshell vagy a Korai Electric. A fesztiválozó barátok pedig felduzzadtak egy olyan közösséget létrehozva, akik felszabadultan adják át magukat a “Waldorfeszt-életérzésnek”.

De miben lesz más a tizedik?

Semmiben. Jó koncertek rengeteg más érdekes programmal kiegészülve: lesz színház, kézműves foglalkozások (pl. nemezelés, agyagozás, batikolás, szitanyomás, kovácsolás) workshopok (pl. énekkör, bothmer-gimnasztika, digeridoo készítés és oktatás), kerekasztal beszélgetések és előadások (pl. a bőr és a test mint jelzőrendszer, függőségek, női erők, segítségnyújtás) civil szervezetek, gyereksarok gyerekeknek és szülőknek. Mindez egy csodálatos közösségben, egy csodálatos helyszínen. 

Mindenben, hiszen új helyszínen, a varázslatos Törökmezőn kerül megrendezésre, Kismarostól 10 percre!

Gyertek el, és töltsünk 3 csodálatos nappalt és éjjelt együtt a tizedik Waldorfeszten!

Jegyek, bérletek, kempingjegyek: www.tixa.hu/waldorfeszt2023 
Részletes programok és minden fontos tudnivaló: www.waldorfeszt.hu