Hypnosis: kétszereplős Stanton Warriors party

A Hypnosis vérbő decks and effects seggrezgetést prezentál a breakbeat ma létező legnagyobb formációjával. A Stanton Warriors harmadik Stanton Sessions mixalbumát repteti hozzánk és ez alkalommal végre Mark Yardley, a duó eddig ritkán turnézó, nálunk még nem járt másik fele is színpadra lép Dominic B oldalán. Csajok, beatek, love juice…

Végre! Most már tradícionális, hogy a Stanton Warriors telente vérbő hangulatot hoz a Hypnosisra. Harmadjára sikerült elcsábítani a duó eddig félénken a stúdióban rejtező másik felét, Mark Yardley-t, aki sármőr cimborájával, Dominic B-vel csókol a magyar lányok kecses nyakába. Ketten együtt lemezjátszót és kütyüket idomítanak, amitől a közönség tömbbe állva ugrál. Ez van.

A srácok a garage virágzás idején ragadtak fegyvert: a dobokat. 2001-ben a Prodigy és a Basement Jaxx kiadója vette pártfogásba őket: megjelent a Stanton Sessions válogatás, mely a valaha eladott legnagyobb példányszámú breakbeat lemez lett. Remixeltek Busta Rhymes, Gorillaz és Azzido Da Bass slágereket. Saját, Punks nevű kiadójuk kezdetben bootlegekre született. 2006. tavaszán jelent meg első szerzői albumuk, a Lost Files. Az évet a legendás Fabriclive 30 zárta. A borzongató Who is Afraid of Detroit remix óta újra egy rakás „stantonosított” dal, majd 2008. végén a Stanton Sessions III. mutatta, hogy csirió!

Ezt kapjuk most pürésítve: nehéz grúvokat és fülbemászó dallamokat, melyekben ott lüktet a funk. ők a legnagyobbak, már mondtuk eleget, de mutatjuk is legalább… Nem titok, hogy majdnem kész az nagylemezük, amit most a magyar közönség miatt hagytak ott a stúdióban. Adunk hozzá egy utolsó löketet?

Nyereményjáték, rókavadászat és kvíz-kavalkád:

Több játékkal is kedveskedünk a lázasan készülő Stanton rajongóknak:

1. A Merlin oldalán 2 x 1 db. belépő és 2 x 1 db. 2000 Ft-os italkupon vár gazdára.

2. A Neon Music felajánlásából kisorsolunk 3 db. Stanton Sessions vol. III mix CD-t a Hypnosis blogon.

3. Tavaly a legádázabb tippelők vad hajszát folytattak 1 db. 2 fős ingyen belépőért a Hypnosis Harcos Kvízben. Idén a nyomok nem csak a neten, de az offline világ sötét sikátoraiban is ott lapulhatnak. Nézz vissza január 12-én, ha igazán elvetemült vagy… Indul a rókavadászat!

Az összes játék elérhető egy helyről:
http://www.breakbeat.hu/hypnosis/news/stantonsessions_quizpanel_2009/

Mi: Hypnosis Stanton Sessions Night
Mikor: 2009. január 24. szombat, 22.00-05.00
Hol: Merlin, 1052. Budapest, Gerlóczy u. 4.
Ki: Stanton Warriors, Grasshop, Psure, S-pekt, Ster, Aafro, Diziek, Rocksteady
Mennyi: Elővétel / advance: 2500 Ft (január 12-től korlátozott számban a Merlinben), helyszín / door: 3500 Ft

Lányoknak 22.00-ig 2500 Ft! // Advance price for gilrs until 10PM.

A Merlin klub belépője a Merlin Színház egy-egy előadására 50%-os kedvezményt biztosít és fordítva!