Mafia: Tankcsapda után koncert a Volbeattel

A dán Volbeat előzenekaraként láthatjuk és hallhatjuk a Mafiát február 6-án este 8-tól a Diesel Club színpadán. A metal ötös a Tankcsapda-turné élményei után izgatottan várja az újabb fellépést, hiszen a tagok igen nagy megtiszteltetésnek tartják ezt a lehetőséget.

„A Tankcsapda-turné nagyon jól sikerült, nagyon jó sorsunk volt és a közönség is jól fogadott minket.” – kezdte Sidi.  „Számunkra az utolsó közös koncert a SYMA-beli volt december 20-án, ami különösen nagy élmény volt, hiszen mire a deszkákra kerültünk, már megtelt a terem. Ráadásul nagyon jó volt a hangulat, sikerült megmozgatnunk a közönséget, ami Budapesten még nehezebb, mint vidéken. A visszhang és a kritikák is nagyon pozitívak voltak, ami új lendületet adott nekünk ahhoz, hogy tavasszal egy önálló koncertet adjunk a fővárosban. De előtte február 6-án a Volbeat előtt lépünk majd fel a Diesel Clubban.” – folytatta a gitáros.

A Volbeat eredetileg hozott volna magával előzenekart is, de amikor kiderült, hogy ez mégsem fog összejönni, a koncert szervezője, a Concerto Music a Mafiát ajánlotta a volt E-Klub színpadára.

„A Concerto Musicnak nagyon tetszettek a Tankcsapda előtti fellépéseink,és illik is hozzájuk a zenénk, úgyhogy megkerestek minket, majd jelezték a Volbeat felé is ezt az opciót.” – avatott be a banda másik gitárosa, DonLevito.

„A Volbeat menedzsmentje pedig rábólintott, aminek nagyon örülünk, hiszen számunkra ez nagy megtiszteltetés. A csapat egyébként 2001-ben alakult Dániában, de 2005-ben jött meg a nagy áttörés számukra, amikor az első olyan
dán rock-metál zenekar vált belőlük, akiknek a második lemezük platina lett. Az Elvis féle rockabilly rock & roll stílust ötvözik a jelenkor húzós metál zenéjével. Nemrég jelent meg legutóbbi lemezük és tavaly a Szigeten egy fantasztikus teltházas bulit csináltak a Hammer World sátrában. Előttük játszunk majd szűk negyven percet, amit már nagyon várunk és reméljük, hogy össze is haverkodunk velük, hiszen a zenekar tisztelői vagyunk.”

6 thoughts on “Mafia: Tankcsapda után koncert a Volbeattel

  1. volbeat kihagyhatatlan…

  2. sajna szigeten sem láttam és valszeg most sem fogom:/

  3. volbeat kihagyhatatlan…

Comments are closed.