két szülinap és egy péntek este a Parkban májusban

forrás: FB

két zenekar is úgy döntött, hogy 15. születésnapját májusban a Parkban ünnepli. szabadtér, jó idő (ujjak keresztben!), nagy buli, mi kell még? egy harmadik koncert? az ajánló végén jön az is.

forrás: budapestpark.hu

a Random Trip 15 éves fennállásának legnagyobb koncertjét fogja adni május 7-én a Budapest Parkban.
a produkció, mely a legtökéletesebben jeleníti meg az örömzenélés lényegét, Delov Jávor vezetésével jött létre 2008-ban. az ötlet, hogy a törzstagok és a melléjük csatlakozó ad hoc tagok a színpadon együtt hozzák létre a zeneszámokat sikert aratott, a kis klubokból nagyobb klubok és fesztiválok lettek, öt, majd tíz, most pedig a 15 éves szülinap a Parkban, ami Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. nem kérdés, hogy Delov Jávor és DJ Q-Cee is nagy bulira készül, olyan névsort hoztak össze, hogy csak pislogunk! többek közt ott lesz a színpadon Fekete Giorgio (Carson Coma), Kiss Tibi (Quimby), Járai Márk (Halott Pénz), Vitáris Iván (Ivan & The Parazol), Szabó Balázs – (Szabó Balázs Bandája), Wolfie (Punnany Massif), és még sorolhatnám. a teljes névsort itt találjátok.

Random Trip 15 jegyek és minden ITT

forrás: budapestpark.hu

a másik szülinapos a Bohemian Betyars május 31-re tette a bulit, amit nem csak a szülinap miatt nem érdemes kihagyni, hanem azért sem, mert ez lesz az egyetlen (!) önálló fővárosi koncertjük ebben az évben.
a banda 2009-ben alakult Szűcs Levente (ének) és Mihályfi Máté (elektromos gitás) vezetésével, akkor még úgy mondtuk, hogy a világzenei stílust visztik. saját megfogalmazásuk szerint amit játszanak az speed-folk-freak-punk és ez e négyes eléggé jól lefedi azt a sodró lendületű őrült zűrzavart amit a színpadon művelnek. a zűrzavart, jelen esetben dícséretként értem, a rend ellentéteként. mert rend, na az nincs a Bohemian koncerteken sem a színpadon, sem a nézők, akarom mondani táncolók közt. május 31-én a Parkban ezt a standard őrületet fogják még születésnapi meglepetésekkel fűszerezni, egész biztos, hogy alaposan meg lesz ünnepelve az első 15 év!
a zenekar meghívójához katt IDE.

Bohemian 15 jegyek és minden ITT

forrás: budapestpark.hu

+1 ajánlott koncertünk pedig egy egyszerű, szokásos, péntek esti Parkos Hiperkarma május 24-én. ha nagyon akarjuk, akkor ezt a koncertet is köthetnénk születésnap(ok)hoz, a zenekar egy híjján 25 éves (lesz nagy buli jövőre!), a Konyharegény lemez pedig 10 éves, de ennek a koncertnek nem a születésnapok adják a különlegességét, hanem egy dal, egy vadonatúj Hiperkarma szám, mely azon az estén fog először élőben elhangzani. a szám címe Tik-Tak, különlegessége, hogy Robinak ez az első olyan Karmás dala, melyet teljesen józanul írt.

Hiperkarma jegyek és minden ITT