Antropos Klubest

A nem csak „vertikális pozíciójával”, hanem folyamatosan izgalmas programjaival, szóval széles horizontjával is a város fölé magasodó Corvintető különösen színes év végi kínálatának egyik legfontosabb bulija a december 29-i Antropos Klubest.

Két klassz hazai produkció, a Beat Dis és Varga Zsuzsa, valamint egy táncba hívó DJ-program – ez az, amit a népszerű kulturális online magazin és a népszerű „több mint szórakozóhely” kínál.

A Beat Dist Nevezték már hazai Massive Attacknek, énekesnőit hasonlították a Morcheeba előadóihoz, hangszerelését a Rootshoz, az énekes-komponista Csigó Tamást pedig Trickyhez. Ezek a hasonlatok azonban meglehetősen sántítanak, de a zenekar egyedülálló és enyhén szólva is behatárolhatatlan zenei élményt nyújt. A karcos gitárhangok kiválóan ellenpontozzák a több hazai zenekarban vendégénekesnőként megismert Judie Jay dallamait, a mutáns, mégis fülbemászó hangszerelés pedig hol Kurt Weill világába, hol az urbánus rock-hip hop-univerzumba enged bepillantást.

Varga Zsuzsát nem lehet kategorizálni, de miért is kéne. Egy ismert kritikusa szerint: „Zsuzsa száguld az elektro-pop-rock sztrádán – olyan vagány csajok nyomában, mint Peaches, Miss Kittin, vagy a Chicks On Speed frontleányai”. Pár hete épp neves producerekkel és remixerekkel – Titusz, Fine Cut Bodies, Tits & Clits – készített lemezt, amely már elérhető a MySpace-en. Új csajpunk klipje, a Szállj ki a kocsimból elcsíphető az MTV slágerlistáján, ütős zenéjével és csapatával koncerten megnézni kötelező!

Varga Zsuzsa – Szállj ki a kocsimból


Az est további fellépői az Antropos.hu már jól ismert művészei, DJ Metha és DJ Cheeky zenéi mellett VJ Praxinoscope képi világa fogja ezt az estét a Corvintetőn feledhetetlenné tenni.

Ki: Beat Dis, Varga Zsuzsa
Hol: Corvintető
Mikor: 2008. december 29., hétfő 21.00
Mennyi: 800 Ft – „Happy Hour”: A 22.00 és 23.00 óra között érkezők a belépőjük mellé egy példányt kapnak ajándékba Varga Zsuzsa Barkácsklub lányoknak című CD-jéből!