Pécsen lesz „A” Kispál koncert

December 30-án Pécsen, a Lauber  Dezső Sportcsarnokban búcsúztatja az évet a hazai alternatív szcéna zászlóshajója, a Kispál és a Borz. A koncerten lesznek hangos és csendes-ülős variációk, eddig nem hallott új szerzemények, ismert és új köntösben megszólaló régi dalok és vendég zenekarok.

Hazai pályán tartja az éves „nagykoncertjét” a Kispál és a Borz.  Ezen az estén színpadra lép Takáts Eszter és a Gumizsuzsi, valamint a Zuboly, s este 21 órától a Kispálé a terep. A koncerten a régi slágerek mellett néhány új dal is felcsendül, s egy csendes-ülős betét is tarkítja a repertoárt. A csendes-ülős blokk érdekessége, hogy nem Lovasi basszusgitározik, hanem a számokat újrahangszerelve, Hock Ernő nagybőgőssel kiegészülve játsszák a dalokat. Lovasitól megtudtuk, hogy a dalokat sikerült úgy áthangszerelni, hogy még a szerzők sem ismerték fel egyből, mikor a próbák után visszahallgatták. „A zenekar idén tudatosan kevés fellépést vállalt” – mondta Lovasi – „és ez látszott a koncertek rekord nézőszámain, illetve a zenekar és a közönség hangulatán is, akik egyértelműen a zenekar megújulásáról, intenzitásában a régi időket idéző koncertekről beszélnek. Reméljük ez így lesz
az ez évi utolsó nagy Kispál-koncertje után is.”

A koncertrejegyek kaphatók elővételben az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, az Alexandra Könyvesboltban (Pécs, Széchenyi tér 1.), az Ifjúsági Házban (Pécs, Nagy L. kir. u. 13.), a Csemege Kultboltban (Pécs, Ferencesek u. 18.) és a Lauber Dezső Sportcsarnokban (Pécs, Dr. Veres E. u. 10.). Telefonos jegyvásárlás bankkártyával az 1/266-0000-ás telefonszámon. Internetes bankkártyás jegyvásárlás a www.jegy.hu oldalon.

Jegyár elővételben 2700 Ft, a koncert napján 3000 Ft.