BTONE Utolsó nap, mindent bele!!!

Utolsó napjához érkezett az idei BalaTONE Fesztivál, de a programoknak és a koncerteknek még korán sincs vége! Nézzünk körül, mit kínál uccsóra Zánka!!! Aki még mindig nem tudta elhatározni magát, hogy lelátogasson Zánkára, annak itt egy kis segítség a jó döntés meghozatalára. Mint minden fesztivál programja, a zánkaié is, az utolsó nap a legütősebb, ekkorra időzítik a szervezők a leghíresebb és legkedveltebb előadókat.

A nappali sportos programokat nem említem külön, mert az evidens, hogy javában zajlanak. Csak a Fundango Waterjump esti fináléjáról “szólok pár szót”.  Ma az esti órákban, konkrétabban 19 órától 21 óráig zajlanak majd  vizes csúszás középdöntői illetve a döntő. A legügyesebb, legprofibb freestyle-osok az 1 millió forint összdíjazásból kaphatják meg rájuk eső részüket.

Akit viszont annyira nem érdekel ennyire ez a sprotág, ő se fog a mai este folyamán unatkozni.

A Viva színpadon a sort a Fish! zenekar nyitja 18 órától. Utánuk a kissé alternatívabb zenét játszó Alvin és a mókusok zenélnek körülbelül két órát. A reggae zenét kedvelők figyelem!!! 21 órától a PASO koncertezik, majd a rockosabb Quimby is tiszteletét teszi a BalaTONE-on. Ennyit a nagyszínpad eseményeiről.

De a repertoárnak még nincs vége. A “kólás” helyszínnél tapasztalható lesz ma többek közt a Depresszió, a Neck Sprain és a Subscribe is.

A Café sátor mindig is a diszkósabb előadókat preferálta, így a mai nap fellép Barabás Lőrinc Elektric, a Brains, a Sikztah&Behman és Dj Hyper.

A Malátabár a jó minőségű folyékony kenyeret szeretőkön kivül várja még a Jamie Winchester & Hrutka Róbertet kedvelőket. De a most berobbant sikerzenekarok sem hiányozhatnak a fesztiválról. A Hősöket és az Irie Maffia-t a rap kedvelőinek hívták a szervezők. Ő utánuk Dj Zomblaze lemezeire bulizhatunk tovább.

Nos, szerintem ezek után nem hiszem, hogy lenne olyan ember, aki ne találná meg választását. Sőt, én a bőség zavarában szenvedek még, de majd csak lesz valahogy.

Lényeg, hogy kocsiba be, vonatra, buszra fel, BalaTONE-ra le!!!

Maradj még, olvass még! Csak neked ajánljuk:

BalaTONE-i helyzetjelentés 2. nap A BalaTONE második estéjén sem maradtak program nélkül a fesztiválozó fiatalok. Ahogy tegnap írtam Kowalsky meg a Vega, Beatsteaks, Zagar és a Tankcsapda nyújtott felejthetetlen estét. Persze a sort még folytathatnám. A nagy színpad előtt álltam, ...
Zánka, kipipálva!  Hát, túléltük ezt is, bár néha rezgett a léc. Természetesen a szombati zárónap sikeredett a leghúzosabbra, és erről egyértelműen a fellépők tehettek. Élükön a Neck Sprain-nel.Meg a pálinka. A mézes-meggyes. Nézzük, hogy is volt... Alvin és a mókusok...
Napsütés van, jó koncert van és ti, hol vagytok? Emberek! Hét ágra süt a nap! Végre, erre várt mindenki már legalább 2 napja! Miért ültök ti még mindig otthon a gép előtt, a helyett, hogy itt lennétek a BalaTONE-on és átélnétek, amiről én irkálok?! Úgy néz ki, az égiek mégis meghallották imáimat...