Art of Movement: kortárs színház és tánc az első INOTA Fesztiválon

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program kiemelt eseményeként rendezik meg augusztus 31-től négy napon át az INOTA Fesztivált, amely a már üzemen kívüli Inotai hőerőmű különleges helyszínein a progresszív zenei kínálat mellett szakmai konferenciával, kortárs színházi- és táncelőadásokkal és nagyszabású fényművészeti kiállítással várja az érdeklődőket.

inota cryptic bodies

Az első összművészeti INOTA Fesztivált vasárnap, 2023. szeptember 3-án a hőerőmű lenyűgöző tereiben az Art of Movement kortárs tánc-, színház- és mozgásművészeti esemény zárja. Az előadások késő délután kezdődnek és három nagyon különböző produkciót láthat majd a közönség.

inota forte társulat

Kezdésnek, 16.30-tól egy erőteljes modern darabot (Dollár Papa Gyermekei: Úriemberek), majd 19 órától egy rendkívüli „zengeményt”, azaz zene és fizikai színház összefonódását (Forte Társulat: A Helység Kalapácsa), végül 21 órától egy kiugróan izgalmas kortárstánc performansz (Kelemen Patrik: Cryptic Bodies // Titkos testek) zárja a fesztivált.

inota fesztivál art of movement

Színházjegy: 4800 HUF / előadás

Kombinált: 7800 HUF

INOTA bérlettel vagy Pannon Várszínház bérlettel: 3800 HUF / előadás

Vásárlás: https://cooltix.hu/event/649d1d0e29dd59695adb137c

FONTOS: az első két előadásra a külön-külön jegyek mellett mindkettőre érvényes kombinált is váltható, illetve minden színházjegy tartalmazza a belépést a fesztivál összes installációjára, továbbá a hőerőmű ipari területeinek meglátogatását is lehetővé teszi – ezzel utolsó napjára, az egész vasárnapi délutánra elegendő programot kínál majd az első Inota Fesztivál.