Dirty Slippers koncert Békéscsabán

A garázsrock kevésbé népszerű műfaj Magyarországon, nincs is sok
zenekar ebben a kategóriában, de a Dirty Slipperst mindenképpen ki
kell emelni. A zenekar ezúttal a békéscsabai Ifiházban játszott, ami
szerintem az egyik legjobb koncertterem lenne az országban, ha rendesen
kihasználnák, mert normális méretű színpad van, ami igen ritka dolog,
ezenkívül van nagy nézőtér, ami szintén kevés helynek adottsága.

A zenekart két nappal korábban Szegeden is volt szerencsém látni, ez a koncert azonban összehasonlíthatatlanul jobb volt. Most a hangosítással se volt semmi probléma, nagyon jól szóltak a számok, és kijelenthetjük, a Dirty Slippers igazi koncertzenekar, és az elejétől a végéig leköti a közönséget, nem jött el az a pillanat, amikor a koncert ellaposodik, és aminek csapdájába sokszor nagy zenekarok is beleesnek.

Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg őket, mert bár jó a lemezük is, de azt a hangulatot élőben kell megtapasztalni. Volt látványos színpadi mozgás, és ismét előkerült a szájharmonika a Frontot járt katona alatt, ami a koncert csúcspontja volt. Játszottak angol és magyar dalokat egyaránt, és igencsak legjobb számaik voltak, mint például a Nem gondoltam volna, a Never Give Up, vagy a Runaway Forbidden, aminek kíváncsian várjuk a hamarosan a zenecsatornák játszási listájára kerülő klipjét is.

Voltak páran, akik csak a 30Y miatt jöttek el tegnap este, ezért nem voltak képesek élvezni a koncertet, de ez legyen az ő problémájuk. Aki többet akar megtudni a Dirty Slippersről, nézze meg őket MySpace-en, de leginkább látogasson el valamelyik koncertjükre.