Baby Don’t You LOVE That Trash

Vajon mitől volt jó a Scissor Sisters koncert? (A középső részeket kivéve, amikor ásítoztunk, mert az azért egy kicsit uncsi volt.) Vajon az alábbi okok bármelyike miatt…?

A LEHETSÉGES OKOK:

  1. Azért, mert a Scissor Sisters zenéje különlegesen kifinomult és üzenetgazdag.
  2. Azért, mert a Scissor Sisters Zenéje zeneileg tökéletesen radikális és új és izgalmas, hiszen olyat művelnek mind hangszeres tudásukkal, mint pedig az éneklés terén, hogy olyat ember nem látott még korábban?
  3. Azért mert kurva jó az az ollós logó, amin körbement a villogás a koncert alatt! Sokkal jobb például a Franz Ferdinánd hátterében ordító csajnál.
  4. Azért, mert a közönség egyszerűen imádja a melegeket!
  5. Azért, mert Jake Spearsnek jobb teste van, mint Shortbert Norbertnek, tehát logikus, hogy a Scissor Sisters, aminek a nevét senki sem meri rövidítve leírni, mert abból az jönne, ki, hogy SS, szóval a testjóság különbségéből is adódhatna a népszerűségkülönbség.
  6. Azért, mert a Sziámi előre bedelejezte az ő koncertjük alatt gyakorlatilag még üres helyszínt, és így az ott nézők híján megfeneklett energiaszféra kollektív orgazmust okozott a huszonegy órakor kezdődő hangverseny nézőinek.
  7. Azért, mert ott van Ana Matronic, aki ellensúlyozza Jake buziságát, és így a nemmeleg fiúknak (plusz a leszbikus lányoknak) van hova nézni, miközben a frontember szégyentelenkedik.
  8. Azért, mert mindenki a legjobban a bulizást, a szexet és a drogokat szereti, és Scissor Sisters pont ezt a három elemet ötvözi a zenéjében!
  9. Azért, mert Prince óta nem láttunk olyan hónaljig érő nadrágot, amilyen a jobb szélen álló gitároson volt csíkosban.
  10. Azért, mert amerikaiak, de az amerikaiak utáják őket, mi meg utáljuk az amerikaiakat, ezért őket szeretjük. Mármint a Scissor Sisterst.

MOST VIZSGÁLJUK MEG EZEKET AZ OKOKAT ŐSZINTÉN:

  1. Hát a legnagyobb jóindulattal se… Bár az átvezető szövegek nagyon viccesek voltak. Biztos a New York-i Mikroszkóp Színpadon gyakorolták ezt be megelőzőleg.
  2. Tudom, hogy vannak olyan emberek, akik zenei újságokba írnak és ezt mondják, de szerintem ők se gondolják komolyan. Nehogy már a retro vagy a pop olyan nagy újdonság legyen.
  3. Ebben szerintem van valami, a logo sokkal fontosabb, mint gondolnánk.
  4. Ez még valószínűbb, az idei külföldi nagyszínpados húzónév mind buzis! Volt már ugye a Scissor Sisters, aztán lesz a Placebo, és a Radioheadről már ne is beszéljünk.
  5. Teljesen valószínűtlen, mert pl. pont ezen a koncerten állt mellettem egy csávó, akinek Jake-nél is jobb teste volt, és bár a bugyiját is lehúzta kicsit a ruci alól, mert egy ilyen citromsárga fodros dresszben volt, de végül mégse ő volt a színpadon, hanem Jake! Egyáltalán nem logikus. Azért kár, hogy nem fényképeztem le.
  6. A Sziámi negatív aurájának bűze szerintem éppen, hogy hátráltatta a Scissor Sisterst. Néhányszor kifejezetten az volt a benyomásom, hogy ezekkel a vehemens színpadi mozdulatokkal pont ezt a fingszagot szeretnék elhessegetni.
  7. Ez igaz, Ana Matronic egy akkora matróna, hogy tényleg van rajta hova nézni!
  8. Ez is igaz! Szerintem kezdem érteni a dolgot!
  9. Hát tényleg valami egészen otromba naci volt Del Marquis-n, de ezt aligha lehet a koncert színvonalát jelentősen emelő elemek közé sorolni.
  10. Nem is utáljuk az ameriakiakat, mert pl. eddig a Scissor Sisters volt a legjobb az egész Szigeten, és ők is pont Amerikaiak!

Yonderboi-ról is akartam írni, de akkor már túl hosszú lenne ez a bejegyzés, úgyhogy inkább ideírom, hogy a cím egy szintén meleg előadó számából részlet, akit nem mondok meg, hogy ki, mert tök ciki mostanában szegényt emlegetni, ami azért kegyetlenség, mert csomó tök jót is csinált, pl. pont ennek a számnak a szövege, de a nagyközönség mindig csak akkor figyel oda, ha valami szart csinál, például nyálas uncsi hatperces balladákat, vagy ha betépve ül az autóban és nem is vezet, vagy ha egy álruhás amerikai rendőrnek mutogatja a pöcsét. Szóval George Michael. Ja, és Jake Shears egy napon született a tesómmal! Nem csak úgy ugyanakkor van a szülinapjuk, hanem pont ugyanabban az évben meg minden! Szóval Jake Shears akár a testvérem is lehetne!

One thought on “Baby Don’t You LOVE That Trash

  1. FENTE LEVENTE

    Az asztal sarkán elnyomtad a csikket,
    én az újságnak megírtam a cikkit.
    Kétká-val kiejtem e sikket:
    Úgy van,teljesítek!

    Amit mondok talán elvész,
    de jegyzetel ma már a nyelvész.
    Természetes erdőn áll a cserkész:
    Magyarázat,hitoktatás,lelkész.

    Csatos-üveg,megszüntetett bambik,
    kortyolgatom;fulladó Mozambik!
    Olyan távol vagy és messze
    Össze…két kezét eressze.

    El’utazik,utazik-Ivett,Ivett a Bozsik.
    most hol tartozkodik?
    Amerika London,Tokió meg Kairó:
    Én leszek majd egy nagy író!
    Leírni nem tudom ahogy táncol a Bozsik
    olyan kirívó!
    Ivett,Ivett ugye meghívó?
    El’utazik,utazik,Ivett,Ivett a Bozsik
    most hol tartozkodik?

    (FENTE LEVENTE)

Comments are closed.