Dübörgő december az Arzenálban – programajánló

Fővárosi és országos viszonylatban is megkerülhetetlen elektronikus zenei helyszín az Arzenál, ez pedig különösen igaz decemberben. Hogyha unod, hogy az év utolsó havában az All I Want For Christmas Is You és társai szólnak és helyettük inkább zúzós ütemekkel töltenéd meg az év utolsó hónapját, akkor ezt az összeállítást Neked ajánljuk!

arzenál budapest december programok
kép: Arzenál


Enrico Sangiuliano // 12.08.

A jóbol sosem elég! Erre pedig tökéletes példa Enrico Sangiuliano, aki már többször is letette a névjegyét klubokban és fesztiválokon világszerte. Az elektronikus zenei maestro hazánkban is népszerűségnek örvend, hiszen rendre nagy közönséget mozgat meg (legutóbb az idei Balaton Sound-on) és minőségi szetteket tesz le az asztalra (jobban mondva, a pultra). Ez most sem lesz másként, az olasz producer ugyanis ezúttal az Arzenált fogja megremegtetni Mateo & Spirit, Shabaam & Raul Young és Kitti Kay közreműködésével. Az esemény a Black Mamba Production szervezésében valósul meg.

Facebook-esemény
Jegyek


999999999 // 12.22.

Csendes éj előtt zúzós rave/hard techno? A Youtopia egy duplatermes bulival válaszol! Az ugyancsak itáliai gyökerekkel rendelkező duó dinamikus szettjei már körbejárták a legrangosabb helyeket, a projekt viszonylag fiatal kora ellenére igencsak szép sikereket könyvelhet el. A 999999999 viszont nem egyedül érkezik, ugyanis rajtuk kívül még a müncheni Clara Cuvé, a skót Frazi.er és többek közt Svetec is játszani fog december 22-én a Youtopia Stage-n, míg a Vōx x Dirty Cash Stage-n hazai DJ-kre lehet majd veretni.

Facebook-esemény
Jegyek


Kollektiv Turmstrasse // 12.27.

A két ünnep közti mozgalmas Arzenál-időszakot nem más fogja berobbantani, mint a Kollektiv Turmstrasse szettje, amelyet a Katlan-nal közreműködve hoznak tető alá. A német producer bár megjárta nyáron a Kőfejtőt, azóta új albummal jelentkezett, amelyet december 27-én élőben is hallhat a magyar közönség.

Facebook-esemény
Jegyek


Infected Mushroom // 12.28.

Az Arzenál igyekszik minél szélesebb stílusokat lefedni az elektronikus zenében (októberben például drum and bass buliban voltunk a Soroksári úton), ennek pedig egyik ékes bizonyítéka a pszichedelikus műfajok felé nyitás, amelyet igencsak erősen kezdenek, ugyanis a legendás Infected Mushroom fogja elrepíteni a psytrance szerelmeseit.

Facebook-esemény
Jegyek


Partiboi69 // 12.30.

A nem hétköznapi ausztrál DJ-t testközelből is megcsodálhatjuk az év utolsóelőtti estéjén. Ha számoljuk, ha nem, az idei szigetes buliját, ennél intimebb klub buliban nem sűrűn fogjuk őt viszontlátni itthon. Mindamellett pedig tökéletes elő-szilveszteri bulinak is ígérkezik.

Facebook-esemény
Jegyek