Ismét Deep Purple koncert a Budapest Arénában!

4 év kihagyással, jövő év júliusában ismét Budapesten fog koncertezni a legendás együttes. Deep Purple koncert Budapesten 2019-ben volt legutóbb, ám 2023-ban ismét visszatér a zenekar hazánkba. 

kép: xpatloop.com

A Deep Purple a heavy metál és a modern hard rock műfajok egyik úttörője és számos későbbi nagynevű zenekara inspirálója. A Led Zeppelinnel és Black Sabbath-tal együtt a “70-es évek brit hard rock és heavy metál szentségtelen háromsága” néven is emlegették őket. 

A világ leghangosabb bandájaként is aposztrofált zenekar pályafutása során több mint 100 millió lemezt adott el, és 2016-ban bekerültek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába is.

kép: Live Nation

A nyáron lezajlott kényszerű gitáros csere után a világ egyik legkeményebben turnézó zenekara ismét útra kelt, hogy 50 év után még mindig a lehető legjobb koncerteket adják rajongóiknak.

“Mindig mindent beleadunk, amitől az egész banda jól érzi magát. Mindig is élveztük a zenélést és a hűséges közönség hihetetlen luxusát.”

A Deep Purple koncert jegyek 2022. november 25-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A koncertre VIP csomagok is vásárolhatók.

Facebook-esemény
Jegyek