Két hét múlva kezd a VOLT Fesztivál 2022! Fontos tudnivalók egy helyen

Idén huszonnyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az ország egyik legnépszerűbb fesztiválja, a VOLT. Az 5 napos rendezvény – a tőle megszokott módon – idén is világsztárokkal kecsegtet.

kép: VOLT Fesztivál

Stadionokat megtöltő zenekaroktól kezdve, az elektronikus színtér nagyjain át egészen az alternatív zenei előadókig szinte mindenhonnan merít a soproni fesztivál. Amit viszont fontos kiemelni, hogy a közel harmadik ikszes kiadás is nagyrészt a gitárzenétől lesz hangos. Elég csak kiemelni a fesztivál két húzónevét, a Muse-t és a The Killers-t, akik 10 év után koncerteznek ismét hazánkban. 

kép: The Killers Italiano

Melletük még számos headliner rockzenekart jegyez a VOLT, így például a Sum 41-t, a Bring Me The Horizon-t vagy a Skillet-et.

Az alternatív zene kedvelői Passeneger nyugodt dallamain andaloghatnak, míg Scarlxrd vagy épp Yungblud a megőrülésért lesz felelős. A fesztivál elektronikus zenei fellépői is utóbbiért tesznek majd. A törtütemek szerelmeseinek igazi csemegeként ígérkezhet az utolsó nap, ahol többek közt a Pendulum és Netsky fognak fellépni. Akiket pedig inkább a trap vagy a dubstep vonz, azoknak Funtcase, Borgore és Virtual Riot adja majd a talpalávalót.

A VOLT mindig is különös figyelmet szentelt a hazai zenének, ez idén sem lesz másképp. A teljesség igénye nélkül fellép majd Sopronban a Welhello, a Bagossy Brothers Company, Krúbi, a Carson Coma, Majka & Curtis, a Halott Pénz, Ivan & the Parazol, a 30Y, Azahriah, Dzsúdló, a Follow The Flow, a Blahalousiana, az Analóg Balaton, Beton.Hofi, a Hiperkarma, az Irie Maffia és még sokan mások.

kép: VOLT Fesztivál FB

A jegykombinációknak köszönhetően rengeteg lehetőségünk van részt venni az idei VOLT-on, ám a jegyek már a harmadik körüket futják, éppen ezért érdemes minél hamarabb lecsapni rájuk. A teljes 5 napos VOLT-élmény 69.900-ért, a 4 napos bérlet 54.990 forintért, a 3 napos pass pedig 44.990 forintért zsebelhető be. Akik pedig egy napra ugranának le a Lővérekbe, azoknak 25.990-ért és 19.990-ért vannak napijegyek.

Az érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők 54.990 forintért juthatnak hozzá az 5 napos karszalaghoz, míg a 4 napos jegyhez 40.990-ért juthatnak hozzá.

kép: VOLT Fesztivál

Legalább annyi lehetőségünk van a szállások terén is, mint a jegyeket illetően, ugyanis a hagyományos sátras kempingen túl lehetőség van megszállni előre telepített sátrakban és faházakban, valamint Sopron belvárosában is rengeteg lehetőség van megpihenni.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Telekom VOLT Fesztivál, Sopron

06.21: Muse (UK), Tankcsapda, Carson Coma, Bohemian Betyars, Hiperkarma, Ivan & The Parazol, Lidocain Night, Margaret Island, Müller Péter Sziámi Andfriends

06.22: The Killers (US), Skillet (US), Bagossy Brothers Company, Krúbi, Abigél, Analog Balaton, Blahalouisiana, Brains, Esti Kornél, Metzker Viktória, Middlemist Red, Pál Utcai Fiúk, Tesco Disco, Yamina

06.23: Bring Me The Horizon (UK), Yungblud (UK), SCARLXRD (UK), Virtual Riot (DE), Funtcase (UK), Dzsúdló, Csaknekedkislány, Down For Whatever, Follow The Flow, Fran Palermo, Galaxisok, Lithium Night, Lord, Punnany Massif, Ricsárdgír

06.24: Sum 41 (CAN), Halott Pénz, Azariah, Byealex És A Slepp, Fish!, Ganxsta Zolee És A Kartel, Irie Maffia, Necc Party, Supernem

06.25: Pendulum Live (AUS), Passenger (UK), Netsky (BEL), Borgore (IL), Majka & Curtis, 30Y, Andro, Aurevoir, Bëlga, Beton Hofi, Dé:Nash, Dublic, Hősök, Jumodaddy, Platon Karataev, Vad Fruttik, Wellhello

Facebook-esemény

Jegyek

Weboldal