Júniusban harmadszorra is Magyarországra jön a Killswitch Engage

A Killswitch Engage amerikai metalcore együttes, a massachusettsi Westfield-ből, az Overcast és az Aftershock bandák megszűnését követően alakult meg 1999-ben. A jelenlegi felállásban az énekes Jesse Leach, a basszista Mike D’Antonio, a gitárosok Adam Dutkiewicz, illetve Joel Stroetzel, a dobos pedig Justin Foley.

hmn
fotó: hmmagazine.com

A Killswitch Engage a 2004-ben kiadott The End of Heartache lemezével vált igen népszerűvé, amely aranylemez lett az USA-ban 500.000 eladott példányszámmal. A címadó számot Grammy-díjra is jelölték.

Killswitch Engage – Hate By Design [OFFICIAL VIDEO]

Killswitch Engage’s video for „Hate By Design”, from the album, Incarnate – available on Roadrunner Records. Download it now at http://smarturl.it/incarnate-itunes Subscribe: http://bit.ly/171a3Ya Site: http://www.killswitchengage.com/ Facebook: http://www.facebook.com/killswitchengage Twitter: http://twitter.com/kseofficial Instagram: http://instagram.com/killswitchengage Directed by McFarland and Pecci Production Company: McFarland and Pecci (http://mcfarlandandpecci.com)

A csapat sikerrel lépett fel már a legnagyobb fesztiválokon; úgymint a Soundwave Festival, Wacken Open Air, Reading and Leeds Festivals, Ozzfest, Download Festival, Rock on the Range, Rock Am Ring, Mayhem Festival, Monsters of Rock, Pointfest, Knotfest és a Heavy MTL.

Killswitch Engage – Strength Of The Mind [OFFICIAL VIDEO]

Killswitch Engage’s video for „Strength Of The Mind”, from the album, Incarnate – available on Roadrunner Records. Download it now at http://smarturl.it/incarnate-itunes Subscribe: http://bit.ly/171a3Ya Site: http://www.killswitchengage.com/ Facebook: http://www.facebook.com/killswitchengage Twitter: http://twitter.com/kseofficial Instagram: http://instagram.com/killswitchengage Directed by McFarland and Pecci Production Company: McFarland and Pecci (http://mcfarlandandpecci.com) LED Wall provided by JDI Productions (http://jdiproductions.com) LYRICS: Looking back on the life that I lived.

A banda több mint 4 millió albumot adott el idáig csak az Egyesült Államokban, és az amerikai heavy metal újhullámos képviselőiként tartják őket számon. A Killswitch Engage elsősorban metalcore-t játszik, a hangzást extrém metal és hardcore elemekkel kiegészítve. Többször nevezték már őket a metalcore egyik alapítójának is.

A budapesti koncertre jegyek február 19-én 11 órától kaphatók a www.livenation.hu  és a www.ticketpro.hu oldalakon keresztül.

Killswitch Engage
2018. június 16.
Budapest, Akvárium Klub
www.livenation.hu
www.ticketpro.hu