Elektronikus fronton erősít az EFOTT

Kell-e mondanunk, hogy napjainkban mennyire meghatározóak az elektronikus zenei fellépők gyakorlatilag az összes hazai fesztiválon? Ugye nem? Ehhez híven a műfaj szerelmesei idén igazi elektronikus zenei kavalkádnak lehetnek fültanúi. Július 11. és 17. között ugyanis olyan sztár DJ-k teszik tiszteletüket a Velencei-tónál, mint a gorestep stílus megalkotója, a backstage-be majmot rendelő Borgore, a fiatal feltörekvő holland, Dyro, a legnagyobb külföldi fesztiválokat is meghódító Flux Pavilion és az olasz DJ páros, a Vinai.

Flux Pavilion

Az izraeli DJ, Borgore világkörüli turnéjába már egyszer beiktatta az EFOTT színpadát, hatalmas bulit hozva ezzel a magyar közönségnek. A zenész hírnevét olyan dalokkal mélyítette el, mint a Unicorn Zombie Apocalypse és a Miley Cyrus-szal közös Decisions. Legutóbbi látogatásakor az EFOTT szervezőket egy izgalmas kívánsággal lepte meg: egy élő majmot kért a backstage-be. Vajon idén mivel készül?

Borgore feat. Juicy J – Magic Trick (Official Video)

Follow Borgore on social media: http://facebook.com/borgore http://twitter.com/borgore http://instagram.com/borgore Follow Juicy J on social media: https://www.facebook.com/juicyjmusic https://twitter.com/therealjuicyj https://www.instagram.com/juicyj LYRICS I can get so high up in the sky, you need a parachute Bet a 100 mil on the grind, bet I never lose I just blew by 35 hundred on a

Az egyik legtehetségesebbnek tartott holland DJ, Dyro először lép majd az EFOTT közönsége elé. A fiatal zenész 2011-ben robbant be a köztudatba, és hamarosan olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Hardwell és a Bright Lights, akikkel a pillanatok alatt közönségkedvenccé váló Never Say Goodbye-t készítették el, illetve Tiesto,  vele a Paradise mixet jegyzi közösen. Az elmúlt időben a zene iránti elkötelezettségét több fronton is erősítette: saját lemezkiadó céget alapított és rádióműsort vezet.

Dyro X Goja – Alive

ALIVE is out now on WOLV: https://wlv037.lnk.to/Alive

Joshua Steele, vagy ahogy a rajongók ismerik, Flux Pavilion lassan tíz éve, hogy beírta magát az EDM közösség nagykönyvébe. Az angol DJ, producer, énekes-dalszerző olyan nemzetközi fesztiválokon lépett már fel, mint a Glastonbury és a Coachella. A zenész a koncertek mellett szokatlan ötletek kivitelezésében is szívesen vesz részt. Ilyen volt például, amikor a Walt Disney cég kérésére újramixelte a Star Wars Rebels animációs sorozat főcímdalát.

Flux Pavilion – I Can’t Stop

BUY NOW: http://ukf.me/149Gno4 (iTunes) The second track from Flux Pavilion’s forthcoming EP, as labelled the hottest record in the world by Zane Lowe, forthcoming on Circus Records (with a full release due in October). Also sampled on the new Jay-Z / Kanye West album for their track ‘Who Gon Stop Me’.

A Raveology, a How We Party és a Bounce Generation alkotója, a Vinai is hazánkba látogat idén nyáron. Az olasz testvérpár szintén az újabb DJ generációhoz tartozik. Első sikereiket a Hands Up című dallal szerezték, majd rövid időn belül eljutottak a legnagyobbakig, vagyis olyanokkal zenélhettek együtt, mint Dimitri Vegas & Like MikeDVBBSR3habTJRSCNDL, Harrison és Olly James.

VINAI & Streex feat. Micky Blue – Stand By Me

VINAI & Streex feat. Micky Blue – Stand By Me is OUT NOW on Spinnin’ Records! Like this track? Download on Beatport or add it to your favourite Spotify/Apple Music playlist by clicking HERE: https://spinninrecords.lnk.to/StandByMe!YT Join our Spinnin’ Records Top 100 Playlist ► https://spinninrecords.lnk.to/top100!YT The Italian duo VINAI is combining musical strengths with the innovators of a new Future Pop Punk movement, Streex.

A külföldi sztár DJ-k mellett a magyar elektronikus zene olyan neves képviselői is ott lesznek a fesztiválon, mint Metzker Viktória, Andro, JumoDaddy és Pixa. De a szervezők ígérete szerint minden létező és közkedvelt zenei stílus hangsúlyos szerepet kap a rendezvényen, ahol többek között Sean Paul, a Hurts, a Punnany Massif, a Brains, a Kiscsillag és a Vad Fruttik is színpadra lép.