Jeti és magyar sztárok – EFOTT 2024 fellépők (1. bejelentés)

Bejelentette első fellépőit a 2024-es EFOTT: a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif már garantáltan ott lesz a nyár legnagyobb egyetemista buliján, a Velencei-tó partján. A legnagyobb hazai sztárok mellett visszatér egy rég nem látott arc is, az EFOTT-jeti.

EFOTT 2024 fellépők
kép: EFOTT FB

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként 2024. július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat.

A jövőre 48 éves EFOTT a karácsonyra hangolódás jegyében adventi kalendáriumban kezdte el bejelenteni a fesztivál fellépőit: az elmúlt napokban olyan hazai sztárok neve került nyilvánosságra, mint a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif. A névsor még korántsem teljes, a következő hetekben további magyar húzónevekkel jelentkezik az EFOTT.

„Nemcsak a legnagyobb magyar sztárok térnek vissza jövőre a Velencei-tó partjára, hanem egy rég látott nagy kedvenc, a jeti is, akinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz az EFOTT. Rövidesen kiderül, hogy idén pontosan milyen szerepben tér vissza a jeti a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztivál életébe”

– mondja Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A fesztivál az elmúlt években a közösségteremtés egyik fontos helyszínévé vált az egyetemisták számára. Az EFOTT tulajdonosi jogait gyakorló HÖOK célja, hogy minden egyetemista forduljon meg legalább egyszer felsőoktatási tanulmányai során az EFOTT-on. A fesztiválon egyre fontosabb a nappali programok szerepe: az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén rekordszámú, közel 20 felsőoktatási intézmény és programlehetőség várta az érdeklődőket. A felsőoktatási intézmények, a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői mind-mind megtalálhatók az EFOTT egyetemi kampuszán.

EFOTT 2024 helyszín: Sukoró
EFOTT 2024 jegyek
Facebook-esemény