Rockmaraton 2017: újabb nemzetközi négyes érkezik!

Heti rendszerességgel érkeznek a Rockmaratonra az újabb és újabb nevek: kedden ismét négy külföldi banda csapódott a már eddig is igen impozáns kínálathoz. A július 11-16 között megrendezésre kerülő fesztivál nemrégiben – látogatói igényt kiszolgálva – nulladik nappal (júl. 10.) bővült, egyben fellépési lehetőséget adva 10 underground dunaújvárosi csapatnak is; ámde lássuk a headlinereket!

A Hammerfall idei budapesti koncertjére már hetekkel korábban elkelt minden jegy – ám a banda nyáron visszatér, hogy a Rockmaraton Fesztiválon ráadást adjon a magyar rajongóknak. A Göteborgból származó brigád a ’90-es évek végén komolyan letette a névjegyét a heavy/power metal színterén, mind a mai napig a stílus egyik megkerülhetetlen zenekarává válva.

Az Agnostic Front neve a NY hardcore kapcsán szintén alapvetés, közel 40 éve tolják rendíthetetlenül – alig várjuk, hogy a United Blood vagy a Your Mistake alatt szétkapják a színpadot.

A lengyel black metal színtér egyik feltörekvő zenekara a Batushka – elővételben teltházas fővárosi klubkoncertjük után térnek vissza hazánkba. A doomos black alapú muzsikát ortodox énekkel igazán keverő csapatnak nagy jövőt jósolnak, pedig alig másfél éve jelentkeztek első albumukkal.

https://www.youtube.com/watch?v=PUhBykAA0D8

A gore grind cseh mókamesterei nem ismeretlenek a hazai közönség előtt, legutóbbi emlékezetes koncertjük után nem is tudjuk elképzelni, hogy mire számíthatunk idén a Gutalax srácaitól – az biztos, hogy durva lesz!

A 2017-es Rockmaraton Fesztivál helyszíne az eddigi évekhez hasonlóan a dunaújvárosi Szalki-sziget lesz. Elővételes bérletek február 5-ig 13990 Ft-ért kaphatóak a Ticketportal hálózatában. További infókért kövessétek a rendezvény, vagy az esemény hivatalos oldalát!