Tiësto, Afrojack és Jason Derulo is a Sound-ra érkezik!

A tavalyi erős első körös bejelentéshullám után – emlékszünk: az első bejelentettek közt volt például  Kygo, Hardwell vagy Robin Schulz – most érkezik a következő adag Sound fellépő: megkapjuk a sztárproducer Tiëstot, napjaink egyik legsikeresebb R’n’B/pop sztárját, Jason Derulot és akkor még Afrojack-ről nem is beszéltünk… 

sound
Balaton Sound

Szépen kerekedik az idei Balaton Sound programja is, ismét világsztárokat és neves visszatérőket jelentettek be a fesztiválra, lássuk ezeket részletesen is!

Jópár Balaton Soundos koncert után visszatér Zamárdiba a világ egyik leghíresebb DJ-je, a DJ Mag toplistájának többszörös első helyezettje, a Grammy-díjas holland veterán sztárproducer, Tiësto, de itt lesz újra napjaink egyik legsikeresebb és legaktuálisabb R’n’B és pop előadója, Jason Derulo is.

Érkezik a két éve feltűnt titokzatos sztár DJ-producer Marshmello, a holland elektronikus zene élmezőnyéből pedig Afrojack és R3hab képviselteti magát.

Rajtuk kívül jön még a Sigma, a Netsky, Sasha, Jamie Jones, Example, Carnage, Jan Blomqvist, Alison Wonderland, Nod One’s Head, D.O.D, Kiida és Ravitez is.

További fellépők érkeznek még hamarosan, hiszen ezzel azonban még nincs vége a sornak, a szervezők még a tavasz beállta előtt ígérnek újabb neveket, kérem maradjon vonalban!

Balaton Sound
2017.07.5-9., Zamárdi
Részletek erre!